Следвайте ни

Траур! Смърт в семейството на Ани Салич

viber icon

Смърт на скъп човек почерни Ани Салич. Телевизионерката се простила с бившата си свекърва преди дни.

Възрастната жена е издъхнала на 86-годишна възраст, съобщава Lupa.bg. Тя си отишла доста изненадващо, защото нямала здравословни проблеми. Не е ясно дали тв легендата е изпратила жената в последния й земен път, тъй като не е в добри отношения с бившия си съпруг Бранко.

Салич и Бранко се разведоха преди няколко години, като звездата си намери нов мъж веднага след разпада на брака им. Ани винаги е признавала, че цял живот ще е благодарна на свекърва си, която била до нея, когато сръбски лекари едва не убили неродения син на журналистката. 

 През 1999 година току-що навлязла в четвъртия месец на своята първа бременност, популярната водеща постъпила по спешност и с усложнения в болница в Белград, която за щастие не се превърнала в лобно място за наследника й. Бременната жена получила нечовешки кръвоизлив. Загубила толкова много кръв, че изпаднала в безсъзнание.

„Първата седмица лекарите се бориха за живота ми. Докато съм била в несвяст, са искали да кюртират сина ми“, споделяла е Ани Салич и е признавала, че неотлъчно край нея била свекърва й, за което водещата винаги казва, че ще и е признателна доживот. 
Ани е смазана от загубата на възрастната жена, която премала като член на семейството си, нищо, че е разделена със сина й.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Марица

Марица

21.10.2020 | 18:42

Е те тва е новина. Кой тук го интересува ,публична личност ли свекървата?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?