44

Трансформацията на княгиня Калина "взриви" интернет СНИМКИ

Княгиня Калина Сакскобурготска показа, че не пропуска тренировките във фитнеса! Калина, която рядко се появява на публични места, бе заснета със съпруга си Антонио Хосе „Китин“ Муньос и сина си Симеон Хасан Муньос в София. След като снимките станаха вайръл, онлайн потребителите моментално започнаха да коментират мускулестите ръце на княгинята.

52-годишната Калина се е посветила на тренировките през последните години, но мускулите на ръцете й не винаги са били толкова изразени, пише Bored Panda.

Съобщава се, че снимките са направени на церемонията по погребението на цар Фердинанд I на 29 май. Тленните останки на първия цар на България след пет века османско владичество бяха пренесени, за да бъдат погребани 76 години след смъртта му.

Родена в Мадрид през 1972 г., атлетичната кралска особа е петото дете и единствена дъщеря на последния цар български цар - Симеон Сакскобурготски - и съпругата му Маргарет.

През 2002 г. Калина се омъжи за Муньос, испански мореплавател и посланик на добра воля на ЮНЕСКО. Пет години по-късно двойката посрещна единствения си син, когото кръстиха на бащата на принцесата. 52-годишната кралска особа тренира всеки ден и се храни балансирано, казва съпругът й.

Онлайн потребителите не пропуснаха да насочат вниманието си и към носа на Калина. Въпреки че се спекулираше, че принцесата се е подложила на пластична операция, съпругът й сложи край на тези слухове през 2018 г., като разкри, че физическата й трансформация е свързана с личен здравословен проблем.

„Когато е била на осем години, тя е счупила двата си предни зъба в училище. През 1999 г., докато учи изкуство в Лондон, тя посещава стоматолог, който да ги оправи, но зъболекарят пробива прекалено голям отвор в основата на костта“, обяснява Муньос.

Getty Images

В резултат на грешката на зъболекаря Калина развива инфекция, която се разпространява и засяга част от окото й, като впоследствие се налага да се подложи на операция още веднъж.

Getty Images

„Наложило се е спешно да се прибере вкъщи и да претърпи операция. Приоритет е било да се отстрани инфекцията, но интервенцията е нанесла естетически увреждания, които тогава не са били приоритет, тъй като жизненоважното е било да се спасят окото и носът от възпалението. Всички абсурдни теории за различните естетически операции и процедури на Калина не са нищо повече от дезинформация“, казва той.

Getty Images

Вместо да подхранва теории за външния вид на съпругата си, известният испански изследовател предпочита да се съсредоточи върху „отличната физическа форма“, в която е княгиня Калина благодарение на „здравословния начин на живот, ежедневните тренировки и доброто хранене“.

Getty Images

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?