46

Тръгва ли по стъпките на Слави: Маги Халваджиян стресна мрежата с това решение

Магърдич не оставя нищо в ръцете на случайността

Топ продуцентът на Нова телевизия – Маги Халваджиян, взе пример от своя приятел Слави Трифонов и тръгна с охрана.

Репортери на „Уикенд” забелязаха, че арменецът води своя гард навсякъде. Двамата се движат в комплект дори по купони и културни събития, включително в театъра и на концерти.

Дребничкият продуцент напоследък е по-често засичан с охраната си отколкото с жена си Кремена Халваджиян. Гардът, когото е наел, е поне с глава и половина по-висок от Маги и външният му вид е като образец за хората с подобна професия – буквално е огромен.

В същото време обаче няма вид на човек, от когото да се изплашиш – изглежда сговорчив и добродушен. Според слуховете, той е личен охранител на продуцента и няма ангажименти към никой друг от семейството. Жена му, синът му, снахата и внучетата не ползвали охрана.

Репортери забелязаха наскоро арменеца и гарда му заедно на културно събитие в една от популярните зали в София. Халваджиян пристигна без жена си Кремена, само с охранителя си, който не изглеждаше заинтригуван от това, което става на сцената. Явно беше дошъл по работа, а не заради личен интерес.

От какво се страхува Маги Халваджиян, за да се движи с охрана? Досега продуцентът не се е оплакал, че е получавал заплахи, но е обяснимо, ако има опасения, че може да го нападнат, ограбят или отвлекат за откуп. В недалечното минало в България имаше достатъчно случаи на отвличания, за да стреснат хората с възможности и да ги накарат да си потърсят охрана.

Като популярен човек е логично продуцентът да се опасява, че може да го нападнат, особено ако ходи по улиците късно вечер. Гардът, освен да охранява шефа си, изпълнява и функциите на негов шофьор. В чужбина обаче арменецът ходел без охрана. Там бил спокоен, че не го познават и едва ли някой ще го притеснява, а и избирал проверени места, където е слабо вероятно да го нападнат и ограбят. За сметка на това обаче най-често е с жена си и голяма част от родата, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Да ще трябва

Да ще трябва

05.02.2023 | 14:17

да махнете западнопропадналага пропаганда от тук! Господари на ефира бяха спряни от политиците,щото много кирливи ризки им изкараха,и тази информация е имам от човек в екипа им,който работеше.БТВ И НОВА СА НЯМА ТАКИВА ЛЪЖЦИ,И ИМАМ ХИЛЯДИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА ГО ДОКАЖА,ЧЕ Е ТАКА!

Отговори
2 0
Свобода

Свобода

03.02.2023 | 18:05

Май се превънахте на "жълтПарцал"...кой'къде'с'кого....

Отговори
2 1
Тв критик

Тв критик

03.02.2023 | 17:49

Какво стаж го е ,че някой недоволен зрител на неговите кичозни програми ще го критикува .

Отговори
5 1
Арменецът- български гражданин,

Арменецът- български гражданин,

03.02.2023 | 10:08

заявил, че в България, не е имало 500 години робство? И че съплеменниците му, не са " геноцидирани", може би ? Богата материално "мърша", ли вече този " щурец", веселящ туземците свободни мравки? Или съвестта му връща, жест?

Отговори
19 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?