Следвайте ни

Комар в ефира! Тръгнаха залози за "Маскираният певец"

viber icon

Кои са звездите, скрити зад пищните маски в музикалното риалити „Маскираният певец”? Шоуто, което събира милиони българи пред малкия екран всяка събота, стана повод за залози в социалните мрежи, пише Lupa.bg.

Феновете не спират с предположенията кои са любимците, изявяващи се инкогнито на сцената в 16-те герои – Бикът, Рицарят, Розата, Принцесата, Кукерът, Пилето, Лъвът, Шапката, Бухалът, Пчелата, Звездата, Шотландецът, Гарванът, Пеперудата, Пауна и Коконата. За щастие на по-нетърпеливите някои от маските вече паднаха.

Бате Енчо, познат на зрителите най-вече от телевизионното предаване „Кой е по-по-най“, бе разкрит, че стои зад Звездата. Актьорът не скри съжалението си, че напуска шоуто.

Популярният кулинар Иван Звездев пък бе осветен като Коконата.

Огромна изненада поднесе Рицарят, в ролята на който се вживя звездата от сериала на Нова телевизия „Откраднат живот“ - Димо Алексиев.

За радост на известните личности, които се крият под маските, измислени от Кремена Халваджиян, феновете на шоуто се множат всеки изминал ден. Залата в „Горубляне” се пълни с привърженици, които се вживяват в ролята на детективи в стремежа си да разпознаят кой се крие зад фасадата на любимия герой. Зрителите пред телевизора пък не спират да споделят в социалните мрежи своите предположения и да дават своите доказателства за една или друга самоличност зад икогнито персонажа. Споровете вече стигали до залози.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?