46
Следвайте ни

Трагедията е огромна! Издъхналият певец Ангел останал сирак на 21 г.

viber icon

Синът на починалия без време Ангел няма да помни баща си. Най-голямата мечта на изпълнителя, който си отиде внезапно, се сбъдна през декември миналата година, когато любимата му Христина роди сина им Преслав. Но няма да може да му се порадва, а момченцето остава полусираче още преди да е навършило годинка и няма да има спомен от родителя си. Наскоро певецът изрази публично притеснение как ще изхранва семейството си, ако не работи, пише "България днес".

"Как ще обясниш на детето или на семейството си, че от утре няма да имаш работа и няма да има какво да им сложиш на масата? Как едни може да работят, други не?! Всички се храним всеки ден, нали? Стояхме 8 месеца без работа и бяхме длъжни да се оправяме, без никой да се поинтересува как преживявахме. После работихме 3 месеца и отново без работа. Как не ви е срам?! Ако затваряте, затваряйте за всички! Тогава да видим всички, на които им пречи нашият бизнес и хонорари, какво ще правят. Ако вашите деца няма какво да ядат, нямате какво да им дадете, нямате с какво да си платите сметките... какво ще стане тогава", заяви емоционално преди дни изпълнителят.

Преди години Ангел поде кампания срещу дрогата във всичките й видове. Той се появи на свое участие с тениска с надпис: "Живее ми се без наркотици". Самият Ангел никога не е имал проблеми с наркотици като екстази, марихуана или хероин. Той обаче тежко е пострадал от прекаляване с анаболи. Когато бил едва 17-годишен, все още ученик в Хранителния техникум, Ангел се вманиачава на тема мускули и фитнес. Освен с усърдни тренировки той трупал маса и с различни "хранителни добавки", до момента, в който внезапно не му прилошало. Оказва се, че е бил на косъм от масивен инфаркт. Тогава лекарите обясняват на певеца, че анаболните субстанции имат същия ефект върху хората, като наркотиците. Оттогава фолкпевецът драстично променил режима си на живот.

"Бях стигнал до прединфарктно състояние. Лекуващият ме лекар ми каза тогава, че два дни по-късно да съм отишъл да се прегледам и нямало да е ясно дали ще оживея. Защото аз дълго време търпях болките, мислейки си, че е нещо нормално за културистите", разказваше приживе фолкпевецът. Целият живот на изпълнителя е белязан от трудности. Когато е дете, родителите му се развеждат, а години по-късно губи един от най-близките си хора.

 "Загубих майка си, когато бях на 21 години, стана жертва на автомобилна катастрофа. Пътувала с един съсед, който управлявал автомобила, от ямболско село към града. Отзад се возили още внукът на шофьора и един друг дядо. Само мама обаче загина, и то на място, преди да дойде линейката. Беше с два счупени крака, счупено ребро и имаше разкъсване на аортата на сърцето. Преживях го много тежко, но се научих да бъда по-силен, да вярвам в себе си и да преследвам мечтите си", изповяда се преди време Ангел.

Певецът спечели сърцата на мнозина с доброволческите си акции. Светъл момент в живота му остава, когато се качва на Витоша, за да гаси пожар. Предната вечер чул по новините, че в борбата с огнената стихия ще се допускат доброволци, и веднага проявил желание да отиде. Приятелката му се опитала да го разубеди, тъй като се страхувала за живота му, но смелият младеж не могъл да си намери място цяла нощ и още в 4 часа сутринта бил в центъра на Бистрица. Бил едва третият от записалите се около 140 души и тръгнал към критичната точка в група с първите десет.

За зла беда на една от скалите си навехнал крака и ръководителят на групата го посъветвал да се прибере след близо 11 часа, прекарани сред пламъците в планината. Димът обаче толкова намалил видимостта, че Ангел се изгубил по пътя на връщане. За щастие успял да се ориентира по хеликоптерите и да се прибере.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Киро Брейка

Киро Брейка

28.09.2021 | 18:22

Блъскал анаболи и умрял от Ковид, блъскайте и вие, ще ви пишем на Ковид!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?