Следвайте ни

Тя заби нож в сърцето на Слави, а сега го лекува с ...

viber icon

Голямата любов на Слави Трифонов - дипломираната психоложка Маги Ангелова, е изключително активна по време на всенародната изолация заради пандемията от коронавируса. Атрактивната блондинка е намалила с 50% цената на индивидуалните си сеанси, за да е в помощ на превъртелите вкъщи нашенци, пише Lupa.bg.

Освен това Ангелова ежедневно публикува в социалните мрежи видеа, с които повдига духа на депресираните и угнетени сънародници. Маги минава за най-високоплатената психоложка у нас след Наталия Кобилкина, като пропуск за публичните й лекции струва между 140 и 200 лв. В момента на криза обаче явно е решила да остави печалбарството на втори план.

Бившият й Слави Трифонов със сигурност гледа нейните видеа и следва съветите й, тъй като двамата продължават да са близки след драматичната раздяла преди години.

"Време е за Духовно израстване, да си научим Его уроците, да Излекуваме болните емоции и да бъдем в промяната Осъзнато. Всеки да поеме лична отговорност за живота си и отговорност в колективната заедност и емпатия. За да се случи този финален процес на човешки прогрес ще трябва да видим, признаем и преминем през кривините, нарушенията и травмите, което си е изпитание и болка...", пише Ангелова в личния си сайт.

Маги Ангелова  работи не само в България, но и на целия континент, изнасяйки лекции на отчаяни жени как да изградят щастливи връзки и да общуват правилно с децата си. Психоложката вече направи няколко европейски турнета със завиден успех. Само за последните 3 години цената на еднодневен семинар при нея скочи тройно.

Коментари (7)

123

26.03.2020 | 12:35

Не ръководят, а упавляват. Управлявайте нервите, за да живеете до 100. А Слави Трифонов, не си само ти. Жената бяга, защо тогава плачат българките. Живи и здрави да сте ни. Мъжките чеда на майка и мащеха България хехе

Отговори
1 2

Анонимна

25.03.2020 | 15:11

Защото хипнотичните сеанси,които се прилагат са известно време и после пак да потърсиш съответният терапевт. Освен това, по време на сесия злоупотребяват със знанията и уменията си, за да си осигурят работа за години наред. Едно "лекуват", а друго ти инсталират като "травма за лечение. Лекарят на всичко е един : Исус Христос!

Отговори
20 5

Анонимен

25.03.2020 | 11:41

Стара любов ръжда не хваща. Да се вземат. Минали сме.. А относно психози, нервност и сие.. Старите хора казват... Не нервите теб да те ръководят и контролират, а обратното, ти нервите трябва да ги ръководиш и не ти трябват шарлатанки да те, ви обират. Бъдете силни и не се поддавайте на нервите да ви работят...

Отговори
21 1

Radostin

25.03.2020 | 08:43

Пак една хубавица е поне не е грозна колкото Слави

Отговори
2 15

Бай тос

26.03.2020 | 11:37

А пък Срави Борсука най-добре ще направи ако се гръмне в ефир!

Отговори
1 2

КОНСТАНТИНОВ

25.03.2020 | 08:04

Искам я тая да ме успокои за няколко дни в къщи

Отговори
8 2

Дани

25.03.2020 | 08:04

Как е изчислила че сеансите и струват 140 лв какъв труд упражнява за толкова пари.При пс Аналитиците никога няма траен резултат'смукачи на грешни пари

Отговори
23 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?