3906

Тя се преобрази: Опра Уинфри разкри голяма тайна СНИМКА

Тя се преобрази: Опра Уинфри разкри голяма тайна

 

Звездната тв водеща Опра Уинфри разказа как е отслабнала с 18 килограма по естествен начин. В разговор с Entertainment Tonight 69-годишната Опра опроверга слуховете, че е отслабнала благодарение на Ozempic - популярно сред знаменитостите лекарство за лечение на диабет.

"Не само едно нещо ми помогна да отслабна, а комплекс от мерки. Трябваше да променя много неща в начина си на живот. И възнамерявам да продължа да го правя. Днес, например, бях на бягащата пътека", разказа тя пред журналист на изданието на неотдавнашната премиера на филма "Пурпурен цвят".

Трябва да се отбележи, че Опра отслабва постепенно: миналата година се забеляза, че се е освободила от няколко излишни килограма. Въпреки това мнозина продължават да са скептични към твърденията на звездата, че е отслабнала по естествен път.

Опра Уинфри разкри голяма тайна, всички ахнаха | StandartNews.com

 

Преобразяването на телевизионната водеща се обсъжда активно в социалните мрежи, като всички се чудят как е успяла да се промени толкова бързо. "Това е факт: Опра отслабна драстично! Нима, следвайки други звезди, се е закачила за инжекциите за диабетици? Трудно е да не заподозреш тези, които цял живот са били пълни, а за кратко са се вталили", отбелязва Телеграм каналът Only nobody.

Опра Уинфри и преди е настоявала, че не е използвала лекарства за отслабване. През септември тя разказа за борбата си с наднорменото тегло, докато говореше на представянето на телевизионната си поредица "Животът, който искате". "Не познавам друга публична личност, чиито проблеми с теглото да са били обсъждани толкова много, колкото моите. Това е една от причините да се срамувам толкова много от тях и дори когато за първи път чух за лекарствата за отслабване, си казах: "Трябва да го направя самичка, защото ако взема лекарството, това ще е твърде лесен изход, но опасен избор", цитира думите й "Дейли мейл".

Тя добави, че е решила да "поеме по трудния път и да продължи да върви към целта си, сякаш е на върха на планина", и честно да "изстрада по-добрата си физическа форма".

Опра беше категорична, че "нашият свят винаги се е срамувал от хората с наднормено тегло" и че хората със затлъстяване "винаги са били третирани по различен и грозен начин".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?