3906

Тя роди на 50! Народната певица Росица Пейчева се похвали с новороденото бебче СНИМКИ

Тя стана майка за трети път на 50! Народната певица Росица Пейчева се похвали с новороденото бебче 


 
Преди броени дни народната прима Росица Пейчева роди и нямаше как да скрие радостта си от фейсбук почитателите си. 50-годишната чаровна брюнетка, която мина през серия от изпитания в личен план, не може да се нарадва на щастието си.

 

Нещо повече! Изпълнителката показа, че съвсем не е от суеверните майки, които крият бебетата си, особено пък в първите дни след раждането им. Роси показа прекрасното си момченце, с което се пусна от болницата.

След новината за бременността: 50-годишната Росица Пейчева призна за голям ад и побой

"Искам да изразя своята голяма благодарност към МБАЛ за Женско здраве”Надежда”! В конкретика не искам да говоря за отделни гинеколози, лекари, акушерки, анестезиолози, педиатри, рехабилитатори, мед.сестри и още други, работещи там… Защото ТЕ, ТЕ СА ЕДИН РЯДЪК ЕКИП, отдали се на хуманността, на благородната кауза, давайки ни с усмивка кураж, смелост, надежда - "Всичко ще е наред!"

За всяка наша болка, без която не може, сърдечно загрижени и за нас, родилките, и малките бебенца, проплакали в техните ръце!

 

Радвам се, че онази невидима Сила ме изпрати точно в МБАЛ "Надежда", за да бъда наблюдавана там, оперирана и дала живот не само на нашата мила рожба, а на още много бебенца, за да я има България!

Бъдете здрави, благословени и все така всеотдайни на професията си! Гордея се, че има такива професионалисти като вас, такъв здрав и сплотен колектив! ХВАЛА! БЪДЕТЕ! Обичам ви и отново прекланям глава пред всички вас и БЛАГОДАРЯ!", пише певицата във фейсбук страницата си, а фотосите, които сподели там, умилиха всички.

Росица Пейчева вече има две пълнолетни деца. Преди няколко години се венча за втори път за друг мъж, след като първият й съпруг се обеси преди години. И към днешна дата отново е истински щастлива, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?