71

Тя ли е победителката? Хванаха Виктор на среща с участничка дни преди финала СНИМКА

 

Реалити форматът "Ергенът" вече е към края си, а зрителите тръпнат в очакване коя ще избере Виктор. Една от дамите, към която той има силен афинитет е Александра Гърдева. Явно нещата между тях са се развили и след края на предаването, защото двамата с Виктор Стоянов бяха хванати да пият кафе в София. Това стана ясно от папарашка снимка, качена в голяма Фейсбук група.

Авторът на фотоса твърди, че случката е от вчерашния ден, а какво точно правят заедно двамата - остава загадка, пише Sofia24.bg. В коментарите някои предполагат, че Виктор е решил да се извини лично на Алекс, след като е гледал последния епизод на предаването, в който Виктория Капитонова я залива с вода, а други спекулират, че може би са двойка.


"Честно да ви кажа, много ми се иска, даже се зарадвах първоначално, но... Не ми се вярва. За да се появят така публично, точно преди финала, Виктор лъска имидж. Наясно е, че хората го изядоха и ще го направят на нищо, ако е вярно, че Александра връща розата. И просто иска сигурно да го видят с нея", коментира фенка на предаването под снимката.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?