3906

Тя ли е най-глезената! Галена харчи луди пари за...

Галена не пести средства за маркови тоалети и аксесоари, макар че е признавала, че слабост има най-вече към обувките

 

С всяка следваща покупка, Галена затвърждава позицията си не само на модна икона, а и на почитателка на марковите тоалети и аксесоари, пише hotarena.net. На 31 май Мама Ураган чукна 39 години с визия за 5000 евро. Не й е за първи път да пръска толкова пари, за да се наконти, а и, който познава модния й вкус, е наясно, че това не и най-високата сума, която е харчила.

 

Галена не пести средства за маркови тоалети и аксесоари, макар че е признавала, че слабост има най-вече към обувките. В ансамбълчето за личния й празник обаче те са най-евтини, след обеците, които са само за 200 евро. Без да споменаваме марки, роклята на Галена, макар на снимките да изглежда семпла, струва малко над 800 евро. Обувките, отбелязваме, че са на „Сен Лорен”, понеже е любима марка на певицата, и се продават за 795 евро. Най-скъпо й е излязла чантата, която е на „Фенди” – 3000 евро. Общо Галена е дала 4825 евро, за да се премени за рождения си ден и да позира за трите снимки, които показа в социалната мрежа, пише hotarena.net. Разбира се, има вероятност, макар и малка, звездата да е заела визията само за фотосесията, която сподели в социалните мрежи.

 

„Много ми е хубаво днес - усетих колко ме обичате. И аз ви обичам! Да съм здрава и да продължавам да заслужавам тази безгранична любов - друго не искам. Благодаря ви”, написа Галена към снимките си.

 

Не стана ясно дали е имало парти за рождения й ден, както в предишни години. Галена обикновено кани колеги и приятели в ресторанта на мъжа си във Велико Търново в комплекс „Калоянова крепост”.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?