3906

Тя е топ модел и слага в малкия си джоб 24-годишните

Черната перла на модния подиум, Наоми Кембъл, беше скоро рожденничка.

Тя е една различна дама от света на модата, тя е и първата чернокожа, позирала за френския и британския Vogue. Още от самото начало на кариерата ѝ е ясно, че съвсем скоро Наоми ще промени завинаги разбиранията за красота и ще разшири кръгозора на модния бранш. С годините името ѝ се превърна в символ на женствеността и уникалната визия.

Наоми Кембъл поема по пътя на модата, когато е само на 15 г., а красотата ѝ бързо е забелязана. Още тогава се появява в няколко музикални видеа на звезди като Боб Марли и Culture Club.

Три години по-късно тя е първият тъмнокож модел, изгрял на корицата на Time. Съвсем скоро започва да разхожда неприлично дългите си и изваяни крака по модния подиум и става рекламно лице на гиганти като Ralph Lauren и Francois Nars. Позирала е и за еротичното издание Playboy. И до днес е сред уникалните модели, които никой не може да забрави и измести.

Наоми има кратък флирт също с киното и музикалния бизнес. През 1994 г. записва албума си Babywoman, от който успява да продаде над 1 млн копия. Най-големият ѝ хит, с който остава в историята на музиката, е Love and Tears.

Красавицата участва и в редица успешни филми като Cool as Ice, Girl 6, Miami Rhapsody, Beautopia и Trippin'.

Освен неземна хубавица, модел, актриса и певица, Наоми е и амбициозна бизнесдама. Тя създава две компании – NC-Сonnect, която е за организиране на събития и линия парфюми.

И това не е всичко, защото Наоми Кембъл е интересна и най-вече темпераментна личност. Характерът ѝ е твърд, а благодарение на бурната си натура, няколко пъти е била арестувана. Основание за задържането ѝ са опитите ѝ за насилие и вербални нападки.

А любовният ѝ живот може да бъде побран в книга.

Зашеметяващата Наоми е покорила с чара си не един или двама известни господа. Името ѝ е свързано с личности като Майк Тайсън, Ъшър, Робърт де Ниро, Флавио Бриаторе, Майкъл Фасбендър и рапъра Скепта. От няколко месеца насам се говори, че е влюбена в певеца Лиам Пейн.

Може би се чудите как Наоми успява да има такава визия?

Тук е моментът да ви изненадаме. Моделът споделя без капка свян пред медиите, че не спазва диети, пуши, пие и никога не тренира. Това е живот!

Наоми Кембъл споделя и защо не се страхува от провала:

"Трябва да допускате грешки. Само така човек се учи и светът се развива.“, цитира woman.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?