3906

Тя е много сладка и той не можа да й откаже! Фолкидолът Галин събра всички погледи СНИМКИ

"За трети път бях абитуриент! Нямаше как да откажа на сладката сензация на @alphamusicbg – Мирела @mirela_wolfie! Весело изкарване на баловете, скъпи абитуриенти, и на ДОБЪР ЧАС!!!", написа в профила си Галин

 

Фолкидолът и продуцент Галин стана за трети път абитуриент, както се изразява и самият той, а причината е най-новото попълнение в музикалния му лейбъл - Мирела.

 

Двамата спряха дъха на важния ден на зрелостничката, демонстрирайки ефектни тоалети и блясък по време на балната вечер. А малко след това Галин призна в мрежата:

"За трети път бях абитуриент! Нямаше как да откажа на сладката сензация на @alphamusicbg – Мирела @mirela_wolfie! Весело изкарване на баловете, скъпи абитуриенти, и на ДОБЪР ЧАС!!!".

Припомняме, че освен на своя собствен бал, Галин е бил още кавалер и на Лидия. А сега и на Мирела.

"Имах си най-красивия кавалер!", не скри радостта си и младата певица, която бързо събра погледите не само заради кавалера, но и заради стилната си визия.

 

Двамата позираха на червения килим, като абитуриентката бе решена в красива дълга рокля, осеяна с многобройни камъни, а кавалерът й бе заложил на спортно-елегантна визия, обувки в същия стил и елегантни очила./show.blitz.bg

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?