1553

Този секс вае идеалната фигура при жените

Знаете ли, че по време на секс се изгарят около 90 калории? Това е чудесно, нали? Поради тази причина можете напълно да замените тренировките със страстни преживявания, които ще ви донесат и физическо, и душевно удоволствие. Вижте кои са позите, от които се отслабва най-много и с които ще изваете перфектна фигура:

 

Ездачката
  
Както и всяка друга поза, която изисква да сте отгоре. Мисионерската, например е невероятно упражнение за мъжете, защото те са активните. Затова ако целите да изваете хубаво тяло, скачайте отгоре! Добре познатата поза „Ездачката“ е чудесно упражнение за стягане на бедрата и седалището.

 

Клекове
 

Тази поза е много подобна на ездачката. Разликата е, че вие трябва да стъпите на леглото в клекнало положение. В тази поза хем правите ефикасни клекове, хем си доставяте удоволствие с партньора. За по-добър резултат, можете да правите секс в същата поза, но извън леглото във въздуха. Тогава половинката ви ще извършва движенията и ще ви носи на ръце, но вие също ще изгорите добро количество калории, защото пулсът ви ще се учести.

 

Кучешката поза
 

Това е една много предпочитана поза, но освен всичко това е идеална за изгаряне на калории. В това положение работите за корем и ръце и също така топите мазнини и килограми.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Предпочитам

Предпочитам

22.01.2022 | 11:00

фитнеса - там няма полово предавани болести.

Отговори
0 0
MUSAYBE MİNNETOĞLU

MUSAYBE MİNNETOĞLU

22.01.2022 | 05:53

Общо взето... Пълни простотии

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?