Следвайте ни

Той ви изневери? Отмъстете му подло

viber icon

Искате да му вгорчите живота и има как д го направите по много ефективен и елегантен начин.

1. Отрежете го тотално от живота си
Без предупреждение и скандали, буквално изчезнете от живота му. Не, че няма да се досети за причината, но в мъжката природа е да се оправдава, така че няма да има мира дълго време, ако вие не му дадете този шанс и „тръшнете вратата“ в лицето му без да му дадете думата.

2. Станете супер мега секси
Може би нямате нужда от подобрение на гардероба или размера на дрехите, но когато жената променя неща в себе си (тяло, коса…) тя се чувства много уверена и добре. И когато бившият неверник я срещне, изражението му е безценно.

3. Станете приятелка с жената, с която ви е изневерил
Целта на изневярата е била да си има някоя друга в тайна. Изкарвайки я на светло и ставайки приятелка с нея, ще му докара главоболие. Ако другата жена е читава, може заедно да се обедините (по всяка вероятност и тя е била мамена) и да му стъжните живота заедно.

4. Спечелете семейството му на своя страна
Постарайте се да си осигурите подкрепата им и използвайте майка му като рамо, на което да „поплачете“. Настройте я срещу собствения ѝ син в тази ситуация, за да му пили нонстоп и да говори постоянно за вас, когато вече не сте край него.

5. Превърнете се в жертва
Не се ограничавайте до семейството, натопете го пред всички ваши приятели, роднини. Спечелете съчувствието им и нека всички разберат, че той е задник.

6. Започнете да излизате с негов приятел
Много долен номер, но пък любовта не пита, нали? Би било идеално, ако чувствата наистина ви съберат с негов приятел, но дори само за позата си струва да си поиграете, без да затъвате надълбоко. Целта не е да взимате невинни жертви, само една – вашия бивш.

Коментари (1)

Може със свиня, грозна и долна жена

24.03.2020 | 05:51

Да, ти изневери мъжа(На мъжете, ангелите им са слаби..!)

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?