3906

Той е 27 години по-млад от нея! Заедно ли са Деми Мур и Джо Джонас? СНИМКА

Както е известно, актрисата е на 61-годишна възраст, докато Джо е на 34. Спекулациите тръгнаха от папарашки кадри, на които двамата се виждат заедно и определено се чувстват доста уютно в компанията си

 

Филмовата икона Деми Мур никога не е крила страстта си към по-млади мъже. Вероятно и затова последните слухове около нея бяха свързани с евентуалната й връзка с поп изпълнителя Джо Джонас, който е с почти 30 години по-млад от нея.

 

Както е известно, актрисата е на 61-годишна възраст, докато Джо е на 34. Спекулациите тръгнаха от папарашки кадри, на които двамата се виждат заедно и определено се чувстват доста уютно в компанията си. Сега обаче, близки до обръжението й източници твърдят, че те не са нищо повече от близки приятели.

"Между тях няма нищо. Просто са приятели, които се чувстват добре заедно", разкриват пред медията те. Иначе подобни твърдения не е да не звучат логично, имайки предвид, че Деми Мур бе омъжена за 15 години по-младия си колега Аштън Кътчър в продължение на 9 години.

Джо Джонас пък бе заедно със звездата от Game of Thrones Софи Търнър в продължение на 4 години, преди също да стигнат до развод. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?