1553

Това са зодиите с най-непоносим характер

Всеки от нас има както положителни, така и отрицателни черти на характера. Поради недостатъците е трудно да се намери общ език с много хора, да се изградят отношения или просто да се поддържа диалог. С кои зодии най-трудно се разбираме и кой е най-добрият начин да общуваме с тях, за да улесним живота си?

Овен
Те са известни със своя нрав, агресивност и прекомерна емоционалност. Това важи особено за мъжете. Те бързо, буквално за една секунда, „палят“ като кибрит и след това за кратък период от време могат да унищожат това, което са създавали в продължение на много години. Това се отнася не само за личния живот, но и за работата и отношенията с приятели. Овните никога няма да признаят, че грешат и упорито ще доказват правотата си. Съгласни ли сте, че общуването с тях невинаги е лесно?

Съвет: По-лесно е да общувате с Овен на една и съща дължина на вълната. Намерете тема за разговор, която ги кара да се чувстват като експерт по нея и която също ви интересува.

Близнаци
Неспокоен знак от Зодиака, който е постоянно привлечен към нови приключения и постижения. Но понякога самите Близнаци не знаят какво наистина искат. Вълнения и съмнения ги измъчват, така че понякога могат да излеят гнева и недоволството си върху хората около тях. Вътрешните противоречия, които възникват при определени обстоятелства, пречат на Близнаците да вземат правилното решение. Това води до факта, че отново започват да страдат околните, чието мнение в повечето случаи не означава нищо за Близнаците. Най-често правят каквото си искат.

Съвет: Когато общувате с Близнаци, не трябва да сте скучни и да ги упреквате за несериозност или лекомислие. Те обичат интелектуалните битки и „изненадващо истински“ истории, базирани на вашия произход.

Дева
Най-педантичният, взискателен и придирчив знак от зодиака. Именно тези черти на характера ги правят непоносими. Те могат да ви измъчват с безкрайни въпроси по всякакъв повод или полезни съвети за решаване на конкретен проблем. Малко хора могат да имат стабилна връзка с този знак.

Съвет: За да се разберете с Девите, трябва да минете през огън и вода с тях. Не забравяйте да казвате само това, което наистина мислите. Девите обичат, когато са изненадани и се подчертава тяхната изключителност.

Скорпион
Скорпионът се смята за най-загадъчния, хладнокръвен и непредвидим знак. Понякога изглежда, че са готови за всякакви изпитания на съдбата, пише struma.bg. В тяхната компания може да се почувствате сякаш не сте толкова уверен човек, колкото сте в действителност. Скорпионите предпочитат да играят по собствените си правила и никога няма да следват примера на другите. В същото време те могат да таят обида и да измислят план как да ви отмъстят в бъдеще. Бихте ли искали човек с такъв характер да бъде във вашето обкръжение? Ако Скорпионът е решил да спечели благоволението ви, тогава ще бъде много трудно да му попречите.

Съвет: Когато общувате със Скорпиони, няма нищо по-добро от дълъг и искрен разговор от сърце до сърце. Покажете, че споделяте техните ценности и не забравяйте да им покажете елементарни любезности.

Стрелец
Стрелецът едва ли ще ви даде право на грешка, затова, когато общувате с представител на този знак, се пригответе да отговаряте за вашите думи, неизпълнени обещания и необмислени действия. Мъжете Стрелци са отмъстителни, а жените много приказливи. Една невинна шега, изречена от устата на Стрелец, може да се окаже истинска обида. Въпреки че самите те дори няма да забележат, че са обидили някого. Не всеки успява да изгради искрени, топли и приятелски отношения с тях.

Съвет: Казвайте истината и само истината, Стрелците не търпят лъжи и двуличие. За хармонична комуникация е по-лесно да споделяте своите възгледи, да намерите поне една обща кауза или хоби, което да ви свързва за дълго време.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Vinetu

Vinetu

24.10.2023 | 22:23

Туй са половината зодии бе вашта мама

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?