Следвайте ни

Това са знаците, че краят на връзката ви наближава

viber icon

Понякога раздялата с партньора ни идва като гръм от ясно небе, но това е само защото сме пропуснали тези сигнали, които отдавна са загатвали за края:

Напускате спора или конфликта

Понякога нежеланието за решаване на проблемите и конфликтите е по-лошо от караниците и скандалите. Не хора, които се карат се разделят, а хора, които са изгубили желание да спорят и да търсят решенията.

Единият от вас играе жертвата

Играта на жертва е механизъм за контрол. Когато нямате с какво да спечелите вниманието на партньора си, вие се опитвате да го управлявате и контролирате, вменявайки му чувство на вина. Тази вина ще се нагнетява, докато единият от двамата не издържи и си тръгне.

Започнали сте да разчитате на други хора

Един от белезите, че скоро ще скъсате и че връзката ви е изчерпана е, когато единият от вас или и двамата сте започнали да не търсите помощта и мнението на другия, а предпочитате да се обърнете към друг, външен човек. Това е сериозен признак на разрив между вас, пише az-jenata.bg

Общувате по-малко

Общуването, както вербалното, така и невербалното, са от първостепенно значение за връзката. Колкото по-малко комуникация има между вас, толкова по-далечни ставате като личности и като партньори във връзката.

Търсите истинска интимност на друго място

Тук се причислява не само изневярата, като начин да се почувствате харесвани и обичани отново, но и интимност в емоционален смисъл. Това означава да търсите друг човек, с когото да споделяте, с когото да се смеете, от когото да търсите съвет. Човек, различен от вашия партньор. Това е истински сериозен признак, че с връзката ви е свършено. Въпрос на време е тя да приключи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?