Следвайте ни

Това са тъмните страни на въздушните и огнени зодии

viber icon

Всяка зодия крие свойте предимства и недостатъци и днес ще ви запознаем с отрицателните черти на въздушните и огнени знаци, за да си имате едно наум с тях:

Въздушни зодии:

Близнаци

Близнаците са изключително разхвърляни и разпилени хора, които имат затруднения не само в поддържането на реда у дома, но и на чистота. Мръсни дрехи? Мястото им е на пода, а който иска да ги събира! Освен това те лесно променят мнението си, отмятат се от обещания, чувствата им рязко се сменят и понякога са твърде несериозни.

Везни

Везните могат да бъдат изключително изкуствени и неестествени. Те често се преструват и не показват истинската си самоличност пред света. Понякога са много несигурни, плашливи, променливи и едновременно с това склонни към острота.

Водолей

Водолеите са най-неефективните от всички 12 зодии когато нещо трябва да се свърши. Те са егоистични, самодостатъчни и вечно незаинтересовани от проблемите на своите близки. Мислят за собствените си нужди и трудно може да се разчита на тях. Всичко, което не е свързано със забавления ги отегчава и им е безинтересно.

Огнени зодии:

Овен

Овните могат да са изключително груби, нетактични и резки. Едновременно с това допускат куп грешки само заради това, че не се замислят какво правят. Те са нетърпеливи и егоистични и се интересуват единствено от собствените си нужди. Третират хората като вещи.

Лъв

Лъвовете са изключително самовлюбени и хората им трябват единствено за да има кой да изтъква качествата им. Те мислят основно за себе си и когато около тях има по-харесван или по-обичан човек стават много злобни, недоволни и негативни. Лъвовете често са мързеливи.

Стрелец

Стрелците са твърде самодоволни и си мислят, че са най-умни от всички. Те са същевременно много нефокусирани и разпиляват усилията си без посока, което ги прави неефикасни. Понякога могат да са много цинични, безочливи и нахални. Обикновено имат затруднения в създаването и поддържането на връзки, защото вечно се чувстват ограничени и обсебени. Твърде често са много самодостатъчни и карат партньорите си да се чувстват ненужни.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?