Следвайте ни

Това са най-подходящите бански за красавици с любовни дръжки

viber icon

1. Стил "шар пей"
Разбира се, най-лесното решение е да изберете цял бански, който покрива и корема, и паласките. Не ви съветваме обаче да се спирате на съвсем изчистен и едноцветен модел. Има интересни идеи по отношение на кройката, елементите и шарките, които могат да направят така, че да изглеждате по-слаби. Особено добро предложение са моделите с набръчкан и не особено стягащ корема плат.

 
2. Хитра асиметрия за визуално вталяване 
Някои комбинации от принтове и цветове правят областта на корема, талията и ханша да изглежда доста по-фина. Огледайте се за такива варианти, особено черно-бели, по магазините.

 
3. Танкини 
Предлагат се разнообразни варианти на половинки бански, чиято горна част е решена под формата на потниче. Трябва да се оглеждате за по-дълги такива, разкрояващи се под бюста, ако искате коремът и паласките изобщо да не се очертават в цялостната ви визия. 

 
4. Тук-там виси допълнителен ефирен плат
Моделите тип "древногръцка богиня" са много актуални тази година. А някои от нестандартните им кройки могат да се окажат особено подходящи за прикриване на желаните зони в областта на корема.

 
5. Висока винтидж талия 
Този сезон дамите с притеснения относно плажната форма са късметлийки! Някои от банските, които най-добре прикриват проблемните зони, са сред най-актуалните модели за лято 2013. Освен гореописаните "древногръцки" решения, към тях спадат и винтидж костюмчетата в стил Мерилин Монро.


6. Рокличка за плуване 
Едва ли е най-удобния вариант за плажа и във водата, но пък с нея със сигурност ще се чувствате спокойни и секси, независимо за колко пълни се мислите. Освен корема и любовните дръжки, тя умело скрива и бедрата - в случай, че тази част от тялото също ви притеснява.

 

Ето и 3 златни правила при пазаруването на бански за прикриване на несъвършенствата: 

1. Купувайте по-големи размери! 
Най-голямата грешка, която можете да направите, е да си вземете малък бански. Пристягайки ви, той ще създава нежелани гънки дори там, където ги нямате. Ако сте решили да носите половинки на плажа, внимавайте особено много какъв е коланът на долнището и дали ще ви стои достатъчно свободно. 

2. Акцентирайте върху силните си страни! 
Разбира се, в случая "силни" се разбира в смисъл на красиви - по-слабичките части от вашата фигура. Нека ярките цветове, привличащите погледа шарки и елемнти бъдат разположени върху и около тях. А останалите места - онези, които искате да останат незабелязани - можете да покриете с черно.

3. Подгответе се за пазаруването! 
Не купувайте първото, което "става". Пробвайте поне 10 бански костюма, като се огледате как ви стоят от всички страни, включително и отзад. Внимавайте да не попаднете на магазин със специални огледала, които правят клиентите да изглеждат по слаби. Има няколко трика, които можете да приложите, за да бъдете в максимално добро настроение по време на шопинга и да не изпитвате притеснения от фигурата си:

- Направете си няколко слънчеви бани още преди да пробвате банския. Тялото със загар изглежда по-слабо, особено в областта на краката и ръцете. Целулитът и стриите се виждат по-малко върху тъмната кожа.

- Отидете на пазар сутрин, със сравнително изпразнен стомах. Ако се събудите подпухнали, отложете обиколката по магазините за друг ден.

- Преди да се отправите на шопинг, се обезкосмете цялостно и се намажете с лосиона за тялото, с който се чувствате най-свежи.

 
Завършваме материала с два примерни модела бански, които си имат и кройка, и съчетание на шарките, подходящи за прикриване на несъвършенствата в областта на корема.

Пожелаваме ви приятно и самоуверено прекарване на морето това лято!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?