3906

Това са най-нестабилните зодии

Вероятно има няколко души, които ви идват на ум, когато си помислите за думата "нестабилен". Може би това е колегата, който винаги има извинение, когато става дума за крайните срокове, или приятелят, който никога не знае къде ще живее за повече от месец. Може дори да е родител, на когото не може да се разчита, когато става въпрос за телефонни обаждания, пари или подкрепа.

Тези хора са трудни за определяне - и в някои случаи това може да бъде разочароващо за околните. Според астролозите тази черта може да бъде определена от техния хороскоп, пише vesti.bg. 

Тук професионалистите ни разказват за най-нестабилните зодиакални знаци - от леко избухливите до изключително непостоянните.

Ето ги и тях:

1. Близнаци

Представлявани от "двама", Близнаците могат да изглеждат разхвърляни. Един ден Близнаците искат да започнат собствен бизнес, а на следващия ден ви казват, че животът на номада е най-добрият, затова мечтаят да се откажат от всичко и да тръгнат на околосветско пътешествие. Те ще прелитат между хобита, работа и дори приятели. 

2. Риби

Символът на този знак - рибата - е подходяща метафора за неговата нестабилност. Помислете какво правят рибите, когато изпитват страх: те се стрелкат нанякъде и тъй като винаги са в движение, е трудно да ги притиснете. Управляващата планета на Рибите, Нептун, която контролира илюзиите и заблудите, ги прави още по-хаотични.

3. Стрелец

Този огнен знак преследва всичко, което иска, с голямо желание - от нова работа до приключения. Символът е наполовина човек и наполовина кон, така че имаме тази двойственост: Дали мислят с долната или с горната си половина?. И никога не се знае накъде точно може да сочи лъкът - така че много хора смятат този знак за несигурен.

4. Скорпион

Скорпионите процъфтяват в моменти, които позволяват трансформация, дори ако тези моменти могат да изглеждат като криза за другите. Например, когато всяка къща в квартала се наводни по време на буря, Скорпионът ще бъде този, който ще се обади в застрахователната компания и ще се погрижи всички да имат сухо легло, в което да спят. Това търсене на трансформация обаче може да се обърне срещу тях.

5. Везни

Везните винаги искат да вземат най-справедливото решение, независимо дали са съдия по наказателно дело, или вземат страна в спор между приятели. На хората от този знак обаче може да им отнеме известно време, за да настроят везните си и да се научат да вземат справедливи решения бързо.

6. Водолей

Природните тенденции на този знак могат да изглеждат хаотични за някои - въпреки че обикновено те контролират всичко.

"Водолеите са отворени и не се страхуват от промени, така че могат да изпробват необичайни сценарии в живота си и лесно да се впускат в приключения", казва Алис Алта, астролог за приложението Futurio. "За хората, които обичат задълбоченото планиране и пресмятането на нещата, това звучи като рецепта за катастрофа."

Но ако оставите колегите си Водолеи да вървят в собствен ритъма, ще видите, че в крайна сметка нещата често се оправят за тях. Те просто поемат по уникален път, за да стигнат дотам.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?