Следвайте ни

Това са 3-те зодии, които винаги го играят жертви

viber icon

Някои хора са предразположени да се обиждат за щяло и нещяло и все да влизат в ролята на жертви. Дали го правят поради чувствителност, или защото така манипулират и по-лесно постигат целта си, не се знае, но се оказва, че това поведение може да се дължи на зодията на човек.

Тези 3 зодии винаги са в ролята на обидени:

Рак

Този зодиакален знак е изключително зависим от близките връзки, така че ако те не бъдат обгрижвани, жените Рак се затварят в своя свят. Те са в състояние да се обидят на партньора си, който е загубил интерес към тях, без дори да се опитат да открият причината за подобно поведение. При първа възможност тази зодия може да обвини мъжа дори в онези злодеяния, които той не е извършил, но които съществуват в собствените ѝ фантазии. В никакъв случай няма да допуснат, че самите те има някаква вина за това отношение от страна на силния пол.

Козирог

Тези жени трудно могат да бъдат наречени слабохарактерни и податливи, те биха предпочели с ентусиазъм да изградят кариера и да постигнат целите си, отколкото послушно да се кланят пред любимия си мъж. Именно тази целеустременост, обаче, може да доведе до факта, че жените Козирог спират да се грижат за външния си вид, като се грижат само за работата си. Подобно отношение към себе си ще служи като отблъскващ фактор за мъжете. Липсата на внимание от страна на силния пол може силно да обиди Козирога, особено ако в даден момент тя отчаяно се нуждае от него. Тази ситуация може да провокира травма, която Козирогът ще изрази чрез омразата си към мъжете.

Риби

Мечтаейки от детството за силно семейно огнище и брак, крехките жени Риби се стремят да превърнат желанието си в реалност възможно най-скоро. Тези представители на нежния пол обичат да прехвърлят всички ежедневни проблеми на раменете на партньора си, преструвайки се на неспособни, за да ги решат. Това поведение има и недостатък - твърде привързаните жени Риби дълго ще толерират неподходящото поведение на съпруга си, защото искрено вярват в тяхното безсилие и беззащитност пред външния свят, пише fakti.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?