Следвайте ни

Това наистина ли е Вихра? Бившата на Иван тръгна на лов за мъже СНИМКА

viber icon

Водещата Вихра Петрова, по-известна като бившата жена на продуцента Иван Христов, се реши на коренна промяна. Припомняме, че причина за скандалния развод на популярното семейство стана екранната половинка на Петрова, Ирина Тенчева, заради която Иван напусна Вихра и създаде ново семейство, пишат от saveti.net.

Днес Иван и Ирина имат свое общо дете Самуил и направо „забравиха“ кога са се събрали, докато Вихра продължава да бъде сама.

Истината е, че след раздялата с Христов тя така и не показа мъж до себе си.

Дори и да е имала флиртове и увлечения, то те са се оказали краткотрайни.

Явно грижите по подрастващата й дъщеря Ава не са достатъчни, за да запълнят празнотата в женската й душа, като Петрова всячески се стреми да срещне любовта.

Доказателство за това са снимките й в социалната мрежа, на много от които личи, че е използвала филтри за разкрасяване. Един от фотосите обаче буквално ни изуми – на него Вихра Петрова се е докарала на… гейша.

Тежки изкуствени мигли, бяло лице и червено червило, в съчетание с типичния за гейшите кок, украсен с червени цветя и кимоно. Така се е барнала увличащата се по астрология бивша водеща, предполагаме, в пореден опит да си намери мъж.

Много от потребителите и до ден-днешен не спират да се чудят как може Петрова да бъде сама, след като е все още млада и привлекателна.

„Ако трябва да сме честни, чисто физически Вихрето е по-хубава от бившата си конкурентка Ирина. Явно причината да бъде оставена от Иван и да не си намери мъж досега, се корени в характера й“, коментират из форумите.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?