49
Следвайте ни

Това ли е новата на Юксел Кадриев?

viber icon

Атрактивна блондинка украси обкръжението на тв звездата Юксел Кадриев.

Хубавицата Гергана и новинарят са изключително близки и заедно споделят обща страст - катеренето на планини. Последният им тур бил до известните Урдини езера в Рила, откъдето двамата публикуваха живописни снимки в един и същи ден. За да не бъдат заподозрени, че са посетили природния феномен заедно, Юксел и Гергана предпочетоха да покажат единствено самостоятелни кадри, не и такива, на които позират заедно. По-наблюдателните им приятели обаче забелязаха, че те не просто са били на едно и също място по едно и също време, а дори са застанали до един и същ камък на кадрите. 

В биографията си във Фейсбук Гергана е посочила, че е омъжена. Кадри с мъж обаче липсват, а в същото време тя открито показва симпатиите си към водещия като реагира със сърца на снимките му, пише Ретро.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Габи

Габи

08.10.2021 | 12:49

Може ли поне веднъж това което показвате да отговаря на заглавието.?Некадърни ли сте или се подигравате с хората?Май и двете.

Отговори
20 2
Интелигентен

Интелигентен

08.10.2021 | 00:02

Идиоти !!!!! Нищо не сте показали ,- къде е тази" НОВАТА на......." - да я видим, преди да я коментирате ? Къде е ? Покажете я ! Идиоти......

Отговори
21 2
Различен

Различен

08.10.2021 | 04:21

Какво те интересува? Клюки?

Отговори
15 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?