Следвайте ни

Това ли е краят? Нещо ужасно се случи със Слави Трифонов и 7/8

viber icon

Слави Трифонов е започнал да пести от предавания в 7/8 ТВ. Първото шоу, което пада под ножа, е „Вечерта на актьорите”. То бе и първото, по което екипът спря да работи след обявяването на извънредно положение в страната ни през март. Паузата уж трябваше да е временна, но се оказа за постоянно. 

Самият Слави преди няколко дни обяви в ефира на създадената от него 7/8 ТВ, че „Вечерта на актьорите” е свалена от програмата. Вместо нея той ще включи във „Вечерното шоуто на Слави Трифонов” рубрика със скечове на своите актьори – еквивален на Актьорската вечер от предаването, което правеше в Би Ти Ви. Ще се излъчва всеки понеделник и ще бъде с продължителност около половин час. Дългия не е давал подробни обяснения за причините за тази реформа. Смята се обаче, че те са основно икономически. 

„Вечерта на актьорите” му излизала прекалено скъпо, тъй като освен Краси Радков, Иво Сиромахов и Мариан Бачев в нея участие имаха и поддържащи, по-слабо известни актьори, които също взимаха хонорари, макар че почти с нищо не допринасяха за рейтинга на предаването. Освен това във всяко издание участваха гост звезди от ранга на Криско, Фики и Тони Стораро, Жана Бергендорф и др., което също изисква допълнително заплащане. Не на последно място да измисля скечове за цяло предаване се оказало твърде трудна задача за сценаристите на Слави. Често те не успяваха да се правят достатъчно добре с това задължение, в резултат на което предаването се получаваше по-скоро тъповато и отегчително, а шегите в него – плоски, вместо да са смешни. 

Вместо да продължава с тази мъка, Слави взел мъдрото решение да се раздели с шоуто. Последното предаване бе излъчено на 16 март. След това на мястото му в понеделник вечер започнаха да текат повторения, а вече и те отпадат от програмата. На мястото на „Вечерта на актьорите” излиза публицистичното предаване „Студио Хъ”. Хуморът остава за след това – от 9 часа вечерта в понеделник. Той вече е в ръцете на Димитър Туджаров-Шкумбата. Възрастният комик е сключил договор с телевизията на Дългия, в която ще прави собствено предаване. Очаква се той да бъде не само основен изпълнител в него, но и основен автор на скечовете и вицовете – нещо, с което цял живот си вади хляба. Това от една страна ще внесе различен акцент в стила на телевизията, познат до болка още от времето на Слави в Би Ти Ви. От друга страна ще разтовари поне отчасти сценарния екип на Дългия, натоварен да прави цялата му програма пет дни седмично. Шкумбата е гостувал няколко пъти в „Шоуто на Слави” в Би Ти Ви. При едно от тези гостувания Дългия споделя, че често е чувал за себе си определението „шоумен”. Той не знаел дали действително може да бъде наречен по този начин, но познавал един истински шоумен и това бил Шкумбата. Доказателство, че действително вярва в качествата на Туджаров, е поканата да се изявява в 7/8 ТВ. 

Междувременно хората, които работят при Слави, започват да намаляват. От екипа, който се грижи за гостите в предаванията му, например са останали само трима души. По времето на „Шоуто на Слави” бяха петима. Не е ясно дали двамата, които вече не работят в 7/8 ТВ са били съкратени, или са напуснали по собствено желание. Но я ясно, че Трифонов поне засега не смята да се отказва от медийния си проект, а продължава да го развива напук на трудностите. Той вече възстанови едно от спрените по време на корона-кризата предавания – „Вечерта на „Ку-ку Бенд” с водещ Камен Воденичаров. Направи и кулинарно предаване. Засега обаче не прави планове за новинарски емисии, защото излизат прекалено скъпо, пише "Уикенд".  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Славчо от Учин дол

Славчо от Учин дол

01.06.2020 | 10:07

Обич

Отговори
0 3
Славчо от Учин дол

Славчо от Учин дол

01.06.2020 | 10:07

Катър без история

Отговори
2 4
Славчо от Учин дол

Славчо от Учин дол

01.06.2020 | 10:06

Катър без история

Отговори
1 3
дъното

дъното

31.05.2020 | 20:57

За няма и два дена една и съща статия,натякваща за някакъв„край“,който така и няма да се състои! Не разбрахте ли,че сте смешни и жалки?

Отговори
12 3
Мисир

Мисир

31.05.2020 | 20:55

Тази ,,новина" ,вече няколко пъти я префасонирате под гръмки заглавия...!Но всъщност след заглавието виждаме,че не се е случило нищо ,,ужасно със Слави"...

Отговори
10 1
Драган Недраганов

Драган Недраганов

31.05.2020 | 18:42

За три дена -трети път тази новина в "Марица". Браво. Както се казвале едно време - Бурни нестихващу аплодисменти

Отговори
11 0
Волдемар

Волдемар

31.05.2020 | 15:54

Снощи в шоуто си Дългия заяви ,че вече е финализирал преговорите по закупуването на Марица.Изрично каза ,че ще уволни всички неграмотни драскачи и ще предостави покупката си на лекуващите се в психиатричните клиники.Ръководството на болница "Свети Наумий" в столицата благодари сърдечно.В редакцията на Марица _шок и ужасссс.

Отговори
21 0
Др Михайлов

Др Михайлов

31.05.2020 | 16:16

След седмица Дългия ме покани за лекция на тема"Неграмотността като експлоатируем способ да работиш в сайта на Марица и менталните последици сред редакционния екип."

Отговори
16 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?