49

Това ли е краят на Банда-Банда? След NOVA изпадна и от...

Моника Симеонова е носителка на титлата "Мис Футболно коте 2022". Блондинката от БНТ отвя Андреа Банда Банда и Лилия Мустакова в онлайн гласуване за най-секси репортерка, мобилизирана да отразява Световното първенство по футбол в Катар.

Интернет допитването, в което се включиха хиляди гласуващи, беше организирано от фейсбук страницата "Коментаторски клишета". Моника категорично грабва победата, като събира повече вот от общите гласове на девойките на второ и трето място.

Сребърният медал остава за Андреа Банда Банда, която беше трансферирана от предаването "На кафе" на Гала към спортното студио на БНТ, а бронзът отива за Лилия Мустакова от Нова телевизия. 

В гласуването участват още бившата съдийка Павлета Рашкова и репортерката Валерия Видева, които не успяха да съберат достатъчно гласове, за да се качат на почетната стълбичка.

От фейсбук страницата споделят, че Петър Василев-Петела категорично печели в надпреварата за най-добър коментатор и това ги амбицира да изберат най-красивото футболно коте.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Какво е

Какво е

07.12.2022 | 18:46

Е това класиране кой е най красив вместо кой е най добър коментатор и разбирач по футбол

Отговори
3 0
Гуната

Гуната

07.12.2022 | 16:46

Най-тъпото предаване за световното първенство по футбол е по Нова телевизия. Там събират да коментират мачовете артистки, готватчки, певици и други женички, които дори и не гледат футбол. В Канал 1 канят треньори, футболисти и други, които разбират от футбол. Нова станаха за смях. Няма друга тв в света така да се излага.

Отговори
14 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?