Следвайте ни

Това ли е краят? Колко прибира Меган при развод с Хари

viber icon

Щекотлив финансов въпрос витае напоследък около съпружеските финансови и битови неволи, свързани с живота на Хари и Меган в Щатите – какво и колко ще получи американката, ако се разведе с принца.  Както се знае, огромна част от богатството на кралското семейство е собственост на институцията и няма как да се изчисли като активи при разстрогване на брака.

А и при развода в Англия правилата са съвсем различни от тези при развода в Щатите, където имуществото се дели по равно между бъдещите бивши съпрузи. Още повече, че предбрачните договори в кралството нямат юридически статут, а само информативен. 

Може би затова Хари се направи на толкова благороден и щедър, като заяви, че вярва във вечната им любов с Меган и няма нужда от документи, за да я регламентират. Самата Меган, разбира се, се застрахова, като веднага роди Арчи – законен наследник на короната, макар и номер 7 в опашката пред трона.  

 Все пак да припомним, че Даяна получи 22, 5 милиона долара, след като се разведе официално с принц Чарлз, пише standartnews. Но династията е минала „тънко“, след като цялата й собственост е изчислена на 88 милиарда долара.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?