Следвайте ни

Това ли е краят? Алекс проговори за друг мъж, какво се случва с Дани

viber icon

Инфлуенсърката Александра Петканова и съпругът и Даниел разкриха какво е да имаш брак, в който не съществуват тайни за цялата страна. Двойката гостува в рубриката „Влиятелните“ от предаването „Преди обед“. Сред шокиращите откровения на Алекс беше признанието, че не би могла да обича друг мъж толкова силно, ако не й е причинил толкова силна болка, колкото Даниел.

Проблеми в брака

В края на миналата година двойката пусна едночасово видео в YouTube, озаглавено „КАРТИ ДОЛУ – РАЗДЕЛЯМЕ ЛИ СЕ?“, в което обсъждат връзката си, отправят взаимни обвинения и разкриват проблемите в брака си. Видеото, което е нередактиран разговор между тях, е гледано повече от 800 000 пъти.

 

Основен спор

В студиото на „Преди обед“ Алекс разкри, че един от основните спорове между тях е свързан с парите и с кариерата им. Даниел Петканов гледа по-лежерно на живота и е убеден, че ако е щастлив и спокоен, всичко е наред, докато съпругата му е много по-амбициозна, точна и отдадена на работата си. В резултат на това понякога й се струва, че той я дърпа назад, докато според него тя е твърде егоистична.

 

„Между нас има голяма възрастова разлика“, обясни Даниел Петканов. „Тя е в такава възраст, в която човек се формира все още като характер, все още кове живота си. Тя е още много млада и на нея има да й се случват още много неща“.

Апартамент

Един от големите проблеми, засегнати във видеото им, е че Алекс иска да купи апартамент, който да е само на нейно име. На Даниел обаче му се струва, че по този начин тя сякаш се опитва да се отдели от семейството им.

Петно в кариерата

Отношенията между двамата стават обект на публично внимание не за пръв път. Алекс Петканова споделя, че първата им раздяла, свързана с публичен скандал и отразена от всички медии, й се е струвал като най-срамния момент в живота й и е смятала, че това завинаги ще остане петно в кариерата й.

С облекчение обаче е научила, че има истина в израза „Всяко чудо за три дни“ и действително хората много бързо са си намерили нова тема за разговор. Двамата споделиха с почитателите си събирането си и брака си, който се случи в популярно риалити шоу.

Публичност и брак

Тази публичност не винаги се отразява добре на брака им. Даниел и Алекс признаха, че след като са публикували видеото, и двамата са започнали да четат коментарите и да търсят хора, които застават на тяхна страна, което само е засилило конфликта.

Младото семейство, родители на дете, което скоро ще навърши 2 годинки, са открили, че няма такова нещо като безпроблемна връзка, но също така са разбрали, че от тях зависи как ще се развият отношенията им.

Всичко, което им се е случило, само затвърждава любовта им един към друг и решението им да останат заедно – заради детето си, но и заради самите себе си. „След като преминахме всичко това, много трудно нещо би ни поклатило и бутнало“, уверена е Александра Петканова.

Тя дори заяви, че не би могла да обича друг мъж толкова силно, ако не й е причинил толкова силна болка, колкото Даниел.

„Така влияем“, обясни Алекс. „Не казваме, че влияем положително на хората. Ние може би и отрицателно им влияем, но поне даваме пример какво да не правят. Пак си е влияние“.

Вместо да задълбочават проблемите им, конфликтите, които споделят с публиката, им помагат да намерят решение на проблемите си. Те дадоха пример с това, че докато Алекс обича винаги да е точна и да бъде на уговорените срещи по-рано, Даниел не вижда причина да бърза чак толкова. За да разрешат този проблем, Даниел е подарил на Александра автомобил, така че да пътуват отделно, всеки в удобното за него време.

Те казаха, че ще продължат да споделят личния си живот с хората, като има само две граници, които не биха преминали – да споделят най-интимните си мигове заедно и да публикуват голи снимки на сина си Габриел, предават от ladyzone.bg.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Хитър Петър

Хитър Петър

29.01.2021 | 15:02

Всичката ни Мара втасала че Петканов и флюрцата му да мисля.

Отговори
1 0
Цезар

Цезар

29.01.2021 | 08:06

Петканов е пълен цървул.

Отговори
2 0
Тъпкачев

Тъпкачев

26.01.2021 | 09:37

Тоя не е разбрал нещо , жената е като ръждата - един път тръгне ли по уйове спиране нема !

Отговори
10 0
Иво

Иво

26.01.2021 | 09:15

Искам да попитам наистина ли някой се интересува от тези двамата?! И ако да, защо?

Отговори
15 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?