Следвайте ни

Това ли беше? Мира Добрева с нова кариера за много пари СНИМКА

viber icon

Мира Добрева не за пръв път изумява почитателите си и случайни хора, пише show.blitz.bg. Направи го отново, на центъра в София, където всички около нея гледаха с недоумение какво прави. 

Известната журналистка се похвали и в нета с прекрасния си ден, който за случайните минувачи из центъра на София, на метри от храм-паметникът "Свети Александър Невски. 

Мира засне няколко сторита за своя инстаграм, където се мъчи да натрупа повече последователи. Добрева се изфука с нов тоалет, който й е даден на бартер срещу реклама. 

Няколко опита направила Мира за качествено стори, а фръцкането и гримасите ужасили хората из софийските улици, които намирали за странно поведението на тв водещата. Други пък й се зарадваха и дори без да я разпознаят й подвикнаха, че ги е заредила в положително настроение.

На Мира много й се иска да стане инфлуенсър, след като вижда какви пари изкарват известните от реклами в социалните мрежи. Това я демотивирало в работно отношение, тъй като за същия хонорар тя бачка цял месец, а някои го изкарват срещу един пост в Инстаграм.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Фъри

Фъри

08.10.2020 | 08:41

На Мира и трябва един горещ ку

Отговори
2 1
Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъ

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъ

07.10.2020 | 14:59

На теб ти трябва мозък

Отговори
5 0
За пари

За пари

07.10.2020 | 07:07

не знам, но мозък определено й трябва. Жалка работа...

Отговори
9 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?