46

Това ли беше? Какво се случва с младата жена на Годжи

Бизнес решенията понякога се отплащат, а друг път рикошират

Младата жена на басиста на Ку-Ку бенд Георги Милчев – Годжи – Надежда Дончева, която имаше два магазина в родния си град Враца, е фалирала, пише "Галерия", цитирана от novini.bg.

Тя продаваше антикварни предмети, картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и бутиков алкохол, но цените бяха много високи за Северозапада и галериите й хлопнаха кепенци, като на тяхно място вече има руски гастроном.

Надежда от години предлагаше и полезното пречистено масло Гхи, с което обикаляше биобазари навсякъде из страната. Цехът, в който се произвеждаше то, затвори и тя преустанови всякаква дейност. Сега Надежда разчита изцяло на доходите на Годжи и се е отдала изцяло на дъщеричката си Цвета, която се роди на 16 декември 2017 г. Хората, които знаеха за предстоящото раждане, се брояха на пръсти. Първата публична снимка на семейството бе показана шест месеца след появата на бебето – момиченцето, което е кръстено на майката на басиста – баба Цветана.

След тежък развод и куп неуспешни връзки и разочарования, в лицето на Надежда Годжи най-накрая срещна своята сродна душа. Двамата се запознават на кулинарен фестивал покрай нейния бизнес.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Булдозер

Булдозер

06.10.2022 | 10:57

Е и много интересна но безполезна има формация за един чалгар.

Отговори
1 0
dimitar

dimitar

05.10.2022 | 21:28

Индустриалното земеделско финансиране е лично за всеки Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 1 000 000 евро при 2,5% годишно за вашите нужди, свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
1 6
циганин

циганин

05.10.2022 | 23:05

Измамник!

Отговори
0 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?