1939
Следвайте ни

Това, което предстои в "Пътят на честта", ще ви изправи на нокти

viber icon

Интригите в  „Пътят на честта“ по NOVA се заплитат все повече и това, което следва, ще изправи зрителите на нокти.

Подозренията на Жаки стават все по-сериозни в новите епизоди тази седмица и тя сигурна, че Стивън изпитва силни чувства към нея, но не може да разбере каква е тайната, която той толкова усърдно се старае да скрие, пише vesti.bg.

Чашата на търпението ѝ прелива, когато за пореден път бизнесменът се държи потайно. Провокирана от недоверието си към Стивън, Жаки се чувства принудена да изпрати Вихра в апартамента му, за да потърси следи, които могат да потвърдят съмненията й.

Красимира вижда пречка в лицето на Жаки и е решена да я отстрани от бизнеса с диаманти час по-скоро. Зарева смята, че може да уязви вдовицата, като я лиши от партньора ѝ Стивън. По тази причина измисля коварно схема, която може да ѝ осигури пълното съдействие на бизнесмена в бъдещи сделки, както и отдалечаването му от Жаки.

Мнимото погребение на Димитър ще постави прикритието му в опасност за пореден път. Неочакваното пристигане на Бонка на гробищата ще шокира Дичо и Николов и ще накара полицая да следи внимателно случващото се. Ще успее ли Николов да изобличи Димитър? Междувременно, след рождения си ден, Кера започва да получава телефонни обаждания от непознат номер. Човекът отсреща не казва нито дума и именно този факт я изнервя и плаши все повече.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?