71

Това е черешката на тортата! Хампарцумян показа приказния си дом СНИМКИ

На финала на седмицата Левон Хампарцумян се изяви като домакин в Черешката на тортата. Арменецът, който е банкер и финансист спокойно може да мине за шеф готвач, но под прикритие. Менюто му бе много изискано, но и разточително и прекалено вкусно. А приготвянето му не затрудни банкера, а даже му достави удоволствие.

Естествено, домакинът посрещна гостите в собствената си къща. Която представлява огромна и красива постройка, обзаведена с много стил и вкус в светли тонове.

Но това, което привлича погледа е красивата й градина, поддържана от Хампарцумян като от корица на списание. Самият Левон се похвали, че в нея отглежда повече от 400 различни растения, сред които има много красиви рози, които точно в този момент цъфтяха, но и пресни подправки за изисканата вечеря.

Левон поднесе на звездната си компания предястие от аншоа, доматена салата, подправена с домашно песто и скариди. Предложи им сорбе от лайм и джинджър за прочистване на небцето преди основното, което бе агнешки ребърца, печени на грил с 2 гарнитури, а десертът бе плодове в комбинация с шафран.

Естествено банкерът спечели плакета за 3-ти път в предаването, а и самия шеф Манчев гледа с интерес как Левон готви и нямаше нито една забележка. Но зрители коментират: „Не всеки може да се похвали с такъв палат и с такива финансови възможности, покажете с какво разполага българския народ”, а друг му отговаря: „Това е кулинарно предаване, за българското ежедневие гледайте новини, пише blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
12 коментара
Куку

Куку

28.11.2022 | 06:43

Бе някой що не попита армен дудуто тази къща и тва имане имат ли теглич за да си ги вземе и на онзи свят

Отговори
3 2
Ббббб

Ббббб

28.11.2022 | 03:02

Х е много интересен на първата среща, на втората е плосък, на третата искаш да си другаде. Беше шеф на АП и извърши преватизацията на Булбанк. След това се озова като шеф в Булбанк и стана тя инж банкер. А сега що за банкер беше. Подписваше коледните картички, а банката се управляваше от Казини. ПП спомням си как СДС промени закона за банките да могат юристи да управляват банки. Мисля че го направиха за Спас Димитров да стане шеф на ДСК.

Отговори
4 2
Afrodita

Afrodita

27.11.2022 | 19:36

И той ще умре както всички ние!

Отговори
2 2
Георги v.

Георги v.

27.11.2022 | 18:24

Арменеца е един от мерзавците и подлеците от СДС , които през 90-те излъгаха надеждите на много българи за по-добър живот. Абсолютни случайници, които дойдоха от нищото и не направиха нищо, освен да уредят себе си. Сега мерзавеца седнал да ни поучава. Същият беше шеф на Агенцията за приватизация, приватизирала Булбанк (сега Уникредит на която по-късно Арменеца стана шеф).

Отговори
30 2
Алито от София

Алито от София

27.11.2022 | 15:56

Човека си призна, от Кремиковци между простолюдието и затворници, до шеф до Уникредит булбанк, председател на банкерите и куп още,, отговорни "позиции в банковата система, или с една дума, пълен шпионин от който зависи много банковата система в България, но и да не забравямме най важното, заплатата си която обяви преди близо 10 години беше над 120 хилки, а още колко вземаше и от други операции, само той си знаеше, но от сигурни источници се сещам че бяха над 200 палки, е как няма да живее в разкош

Отговори
15 1
Левян

Левян

27.11.2022 | 08:03

Сега пък хватки от кухнята ....

Отговори
11 3
Левян

Левян

27.11.2022 | 08:01

Защото другите които също са учили нямат■■ няма ли комисии за проверка. Какво сега да му ка радвам е на мазната усмивка

Отговори
23 3
Левян

Левян

27.11.2022 | 07:53

Този инженер банкер сега готвач като катето Евро! Умните хора на запад не показват! Но то не имало пък станало. А гостите и те световно неизвестни

Отговори
17 4
ЖалкиНощожества

ЖалкиНощожества

26.11.2022 | 21:58

Гнусният еврей се е взел много насериозно,въобразявайки си ,че всичко,което е откраднал през живота си,ще може да го отнесе със себе си в Преизподнята. Но няма как да стане,освен да си го завре отз...д.

Отговори
28 11
Борис

Борис

26.11.2022 | 20:26

Ама не е милионер ,горкият.....

Отговори
17 6

Анкета

Къде е най-добре да бъде разположен зоопаркът в Пловдив?