3906

Това да не е Джизъса? Златка Димитрова показа новото гадже, целият е в татуси СНИМКА

Ама тя да не е с Благо Джизъса, това се питат последователите на Златка Димитрова. Черната Златка ходи с татуиран от главата до петите як мъж. Димитрова за пръв път най-сетне загатва за новото си гадже, изкусителката качи снимка, на която се вижда как тя и възлюбеният й се държат за ръце, пише България Днес. 

 

"Аз и ти в себе си" написа Златка под снимката, която качи в социалната мрежа.

Лицата на влюбената двойка са скрити и не може да се разбере как всъщност изглежда новият партньор на Златка. От кадъра става ще ясно, че гаджето й е с отлична форма, което е едно от изискванията на Димитрова към мъжете.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Гнусни

Гнусни

31.05.2023 | 23:26

са траверс.тита с име Златка и временния й.

Отговори
1 0
адв. Балтиев

адв. Балтиев

31.05.2023 | 10:58

Аз, лично тая татуирана мода не я одобравям. Преди 90-та видиш ли татуиран мъж, веднага ти минава през акъла че, е бил при бай Ставри в Ценралния "Университет"- Сега не мога да ги различа кой е бил в панделата и кой не е. Ти маани мъжете ами, жените сега се татуират повече от мъжете. И не само това. Омъжената жена смята за напълно нормално, да ти изневери поне два пъти седмично. И с най-голямата си наглост на това казва тя, културен отдих! Да, за съвременната примерна съпруга, изневярата била културен отдих, моля ти се. Културен отдих ли...? Ще и дам аз, един културен отдих.

Отговори
6 0
Проблемът на татуираните ще дойде

Проблемът на татуираните ще дойде

31.05.2023 | 10:05

когато модата на татусите отмине. Тогава ще видят зор.

Отговори
4 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?