4020

Тото се завърна, забрани да го коментират

Певецът Йонислав Йотов, известен с псевдонима Тото, се завърна в ютуб след скандала с Тити Папазов през лятото, който предизвика огромно обществено недоволство срещу двамата, но най-вече срещу певеца и подкаста му "При Тото". 

Преди няколко дни се появи нов епизод, а в канала му в ютуб са възстановени всички стари, освен този с Тити Папазов, който предизвика гнева на обществото тогава. Тото обаче е изключил опцията за коментиране на всичките си видеоклипове. 

В дните, в които страната беше пламнала от протести в защита на 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе жестоко малтретирана от 26-годишен мъж, в социалните мрежи се разпространи клип от предаването на Тото с гост Тити Папазов. 

26-годишният Георги Георгиев бе нарязал с макетно ножче и остригал косата на Дебора. Докато обществото се възмущаваше на зверската постъпка, на клипа се въртеше как Тити Папазов разказва пред Тото как самият той остригал приятелката си навремето

Подкастът всъщност е публикуван месеци преди случката с Дебора, но доби популярност по-късно предвид контекста и предизвика гнева на стотици в социалните мрежи. 

Тити разказва, че като бил млад, бил във връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се "борила неистово за косата си", успял "само" да направи дупки.

В коментар пред "24 часа" Папазов заяви, че не може да се прави паралел между него и "онзи изверг" (б.р. - Георги Георгиев, който наряза Дебора). Той отрече и че момичето е било на 16 години. По негови думи тя била пълнолетна по онова време. 

Гневът на хората обаче вече се беше стоварил върху Тото и мнозина заявиха, че повече няма да го следват в социалните мрежи, да гледат предаването му и да слушат музиката на изпълнителя. Съпругата на Йонислав Кристин заяви, че нападките съсипват живота на мъжа й. 

След скандала Тото скри съдържанието от канала си в ютуб, където бяха всичките му подкасти. Той поднесе извинения и заяви, че е отвратен от случилото се с Дебора. 

"Не подкрепям такива действия, няма как да ги подкрепя, напротив, даже ги осъждам. Осъждам ги много по-тежко, отколкото съдебната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа относно темата за подкаста с Тити Папазов, е, че ситуацията там е нелепа, изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко съм афектиран от същата ситуация. От ситуацията с Тити. Че той е наранил това момиче. За мен той го е наранил. Смятам, че такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен включително ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или като нещо за одобрение, реших че трябва да го премахна", каза тогава той. 

Въпреки извиненията на Тото и обясненията на Тити хората не смекчиха бурните си реакции. Каналът на Тото месеци наред беше празен, а нови епизоди на известния му подкаст нямаше. Преди три дни обаче се появи първото му видео там - близо 4 месеца след скандала.

Скандалният епизод с Тити Папазов липсва, но изглежда изпълнителят ще продължи да кани нови гости за разговори.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Пловдив

Пловдив

18.11.2023 | 03:49

Хахахах тарикат от пепси не искат ли вече да ги рекламираш . Ти си голям лишпер брато , жена ти и тя голяма умна .

Отговори
0 0
Под Храст

Под Храст

17.11.2023 | 09:12

Но ние що го коментираме , колкото искаме . Не че съм гледал нещо от така наречените под касти на тоя . Гледам само това което ме и тересува и е полезно. А тоя ми е антипатичен като мутра а като " певец" не струва . Така че тоя ще го бъзикаме и коментираме колкото искаме .

Отговори
4 0
tyuytu

tyuytu

17.11.2023 | 02:35

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--~--- https://paply.org/ketobg

Отговори
0 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?