3906

Тотално пристрастен: Без какво не може Маги Халваджиян дори и в тоалетната

Тотално пристрастен: Без какво не може Маги Халваджиян дори и в тоалетната

 

 

Магърдич Халваджиян гледа телевизия дори когато... ходи по нужда. Телевизионният продуцент разкри това по време на гостуването си във "Вечерното шоу" с Георги Любенов по БНТ.

 

Магърдич Халваджиян

"Не съществува такъв момент да не пускам телевизора. Той работи денонощно. Имам и в тоалетната, и в банята, и в колите. При мен това е начин на живот. Трябва да знам навсякъде какво се случва, да гледам, защото ако не пипаш пулса на телевизията, можеш да си помислиш, че е умряла", каза Маги.

 

"В България най-големият теливизионер, създал много новаторски неща, който аз признавам, това е Хачо Бояджиев. Негов е приносът телевизията да започне да се отваря. Плюс това той беше много мъдър човек и много му се възхищавах", признава Халваджиян.  

 

"Тръгнеш ли с мисълта да правиш сериозно изкуство в телевизията, си обречен. Това е масово изкуство, то е като киното. Не е замислено като елитарно изкуство. Така се превръща и в бизнес. Ако правиш гледана телевизия, рекламодателите ще дойдат и ще искат в твоите предавания да излъчат реклами. От тези реклами телевизията се храни. Най-умната телевизия прави развлекателни предавания, забавления за всички, но вътре в програмната схема има и умни предавания, които казват на определени хора нещо. Не може да нямаш шоу и развлечение, а да имаш само умни неща, защото няма чак толкова много умни хора пред телевизорите", обяснява Маги Халваджиян, пише bgdnes.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
А тоалетна

А тоалетна

08.12.2023 | 11:12

Хартия ползвали или се бърше с телевизор.

Отговори
1 0
Този

Този

08.12.2023 | 10:13

не го понасям.

Отговори
2 0
Не се интересуваме

Не се интересуваме

08.12.2023 | 07:44

Тоя каво обича да прави докато пуска барак Обама в белия дом.

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?