3906

Тотално прецакана! Маги от "Ергенът" остана без гадже и без скъпарски джип

Малко след шокиращия финал на шоуто гръмна новината, че Маги е намерила любовта на живота си, който я утеши с мерцедес за близо 1 милион лева

 

 

Прецакана след шоуто "Ергенът" се оказа финалистката от последния сезон Маги! Въпреки че стигна до края на риалитито, хубавицата не може да си намери гадже.

Никой не топли леглото до русокосата фурия след края на култовото риалити, разкри самата тя. Множество спекулации и медийни публикации сочеха, че смятаната за фаворит за спечелване на сърцето на последния ерген е щастливо обвързана и се радва на новата си любов, но това бе разбито на пух и прах от самата Магдалена Томова.

Иначе блондинката заяви, че тотално е изтрила Алек от съзнанието си. За нея финалът на шоуто е бил повече въпрос на накърнено его, отколкото на изгубена любов. Маги е дори благодарна на Алек за това, че постъпи по този начин, като остави участничките с видеообръщение и показа какъв човек е.

 

"Аз него мъж не мога да го нарека, съвсем други са ми представите за мъж. И с времето, когато преодолях гордостта си и обидата, си дадох сметка, че този човек ни е направил услуга на мен и на Надежда", категорична е Томова.

Магдалена дори разкрива, че романтичните й мигове с Алек далеч не са били толкова неустоими, защото Младенов не се целувал добре.

"Дори в това не го биваше. И ако сте забелязали, през повечето време, от средата на предаването, та чак до финала, винаги се целувахме със затворени уста. То се е хванало и от камерите, нямаше страстни целувки с език и прочие. Запитайте се защо?! Ами то е ясно - химията или я има, или не, не може да се имитира", призна Маги.

Носителката на короната за красота Мис Варна 2006 е категорична, че е била простила не особено мъжкото поведение на Александър Младенов и намесата на майка му Ксения, но след интервютата, които той дава след края на формата и каза, че на никой не е дал фалшиви надежди, вече не може да му прости.

Малко след шокиращия финал на шоуто гръмна новината, че Маги е намерила любовта на живота си, който я утеши с мерцедес за близо 1 милион лева.

Във видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как изоставената заедно с Надежда финалистка от "Ергенът" е изненадана от любимия мъж с грандиозен подарък по особено романтичен начин.

Кадрите показват скъпарски черен джип с панделка и балони във формата на сърце. Върху кожения салон има и красив букет с рози, декорирани с буквата "М".

"Момичета, не се отказвайте! Любовта си струва чакането", пише Магдалена под видеото в инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца на бял кон. Близки до изоставената мома издавали, че от известно време излиза с доста заможен господин, значително по-възрастен от нея.

Накрая се оказва, че клипът е рекламен за известна автокъща, а джипът си остава за продаване в нея, а не за Маги. Тайнствен любовник липсва, а Томова е сама и все още търси своя спътник в живота.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?