3906

Тотална промяна: Румен Радев ще става фризьор, отвори салон СНИМКИ

Още преди месец риалити звездата взима сертификата си за фризьор, но зад него стои много по-голям стаж

 

Моделът Румен Радев, станал известен с участието си в риалити формата „Игри на волята“ на NOVA, отвори собствен салон в София. „Второ поколение фризьор съм“.

 

Румен Радев отвори салон - става фризьор!

 


Още преди месец риалити звездата взима сертификата си за фризьор, но зад него стои много по-голям стаж. „Моята майка е фризьор и от много отдавна съм практикувал в тази сфера. Тя ме е научила на много тънкости, което е голям плюс. Винаги съм искал да имам собствен бизнес и именно затова скочих в тази професия. Всяко начало е трудно, но започвам с всеки изминал ден да имам все повече клиенти“, казва той. Много от участниците от Игрите посещават Румен, а и други звезди извън този формат също. „С Иван Рълев сме си най-близки, с другите не се виждам толкова често, разбира се, и той посети салона“, издава Радев.

 

„Не съм приключил с моделството, но остава на по-заден план, нещо като хоби. За жалост при него се налага да пътуваш много, а понякога няма толкова работа. Но най-вече съм фокусиран върху салона, за да се развия максимално там. Когато ми остане свободно време, тренирам, ако не го правя, не се чувствам добре“, споделя звездата, който е в добра форма, ако получи обаждане за „Игри на волята All stars”, пише „Телеграф“.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?