46

Тотален отбой след "Игри на волята"! Джаферович обърна палачинката

Да си по-добър от някого не те прави лош, казва Евгения

Жени Джаферович е категорична, че е направила всичко в името на играта и че всеки участник в "Игри на волята" е играл стратегически.

В интервю, цитирано от Хотнюз, най-недолюбваната участничка каза още, че това, че е била по-добра от някого и че го е надиграла, не я прави лоша. „Това остана неразбрано както от голяма част от зрителите, а и от участниците, с които като се видим се усмихваме лицемерно“, споделя тя. Критиката застига Жени, но тя е щастлива, че много хора, които гледат игрите от страната на стратегията, са я поздравили за представянето й. Категорична е, че мъжете са по-силният пол на Арената, но в игрите трябва да притежаваш съвкупност от качества, за да победиш.

Точно това й носи победата срещу един от най-силните физически играчи в състезанието – Генчо. „Ако играта беше само физическа, в нея щяха да участват само нинджи като Гого и Фифо. Аз не трябва ли да имам шанс? Когато играта го позволява, и има стратегия, аз мога да мисля и по този начин да го надиграя в играта“, разказва тя.

Влизането в „Игри на волята“ за Жени е сбъдната мечта, но е категорична, че може би не е трябвало да я сбъдва. Признава, че ако може да върне времето назад, не би влязла в игрите, защото е останала неразбрана от голяма група хора. И тъй като победата за нея не е на всяка цена, Жени е категорична, че не би използвала грошовете на Генчо, за да се спаси, като същевременно изпрати друг близък за нея човек на Арената.

„Играта, която съм научена да играя, не е свързана с купуване на предимство. Първо, грошовете не бяха мои. Бяха на Генчо и не съм си ги спечелила сама в индивидуални битки. Не се разпознавах с тях. Исках по моя начин да стигна напред, без да използвам облагите на някой друг. Ако го бях направила, те щяха да се изсипят на мой приятел от началото на формата. Това не беше опция за мен.“

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Офффф

Офффф

06.12.2022 | 13:12

Астига с тези , вече ми се повръща от тях навсякъде ги показват и коментират .

Отговори
2 0
Грозна

Грозна

06.12.2022 | 08:26

свинкя.

Отговори
1 0
Габи

Габи

05.12.2022 | 17:54

Джеферович и Алекса бяха най-голямите лицемери и интриганти.Смешно и непочтенно звучи и коментара че не е била там за парите. Не мога да разбера защо медиите имат такъв интерес към това семейство. Ненрекъстлтато ги канят в реклами и участия.

Отговори
18 4
Илиян

Илиян

05.12.2022 | 16:03

Кой плаща за реклама на тази женичка?

Отговори
19 2
Ради

Ради

05.12.2022 | 15:17

Грозна стара латра

Отговори
15 3

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?