49

Тотален обрат в "Ергенът"! Пламна неочаквана любов, която засенчи всичко

Лю6овта възтържествува в „Ергенът"! Победата на Купидон обаче не се дължи на Евгени, който продължава да мляска наред останалите участнички в риалити шоутo, a на две от претендентките, които не получиха роза от пианиста и напуснаха предаването. Оказа се, че ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер и пълничката моделка Пам са открили любовта помежду си. 

„Влязохме в „Ергенът“ , за да разбиваме  стереотипи. Аз исках да покажа, че не всички красиви и суетни жени са глупави. Пам желаеше да покаже, че не е задължително да си слаба, за да бъдеш красива. И двете успяхме. Успяхме и да срещнем любовта”, обяви първа варненката Мони. Последва светкавична реакция на чувствата от Пам, която сама излезе от риалити формата заради трагедия с най- близката й приятелка.

 „Прекрасното ми момиче, много си ми ценна, да знаеш. Това, че те срещнах и имах там, а вече и в реалния живот навън, всичките тези хубави моменти с теб си е любов", побърза да отвърне Пам, която оставя бележка на 3енгиннер с обяснение в най-горещи чувства. Зенгиннер разкри по-рано, че изобщо не е впечатлена от главния герой Евгени Генчев. Нещо повече, той се оказал съвсем различен типаж от очакваното. Силиконката дори си тръгва разочарована от него.

„Честно казано, преди да отидем в Турция, мислех, че е по-различен тип мъж. Истината е, че ние сме много различни. Оказа се, че той харесва жени, които, как да кажа, са „лош" пример. Не мисля, че дори можем да сме приятели. Освен това в него има нещо прекалено момчешко, очаквах по-зрял мъж като типаж“, разкрива танцьорката. Според нея пианистът се притеснил от срещата си с нея и изобщо не я поглеждал в очите. Така двамата не намерили тема за разговор, пише HotArena.net.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Мара Мичковица

Мара Мичковица

29.04.2023 | 16:34

П ръднах от вълнение

Отговори
0 0
Това шоу

Това шоу

29.04.2023 | 05:16

Е такава тъпотия и кич . Не става за нищо поредния западен бок...лук .

Отговори
3 0
Леля Мале

Леля Мале

28.04.2023 | 14:06

Всичко в това шоу е ясно. Кой кой е и защо е там, но има една мома която изобщо не е ясно и на нея и на зрителите и на Евгени, защо е там. Това е Поли. Това момиче нито се бори за вниманието на ергена нито ходи на коктейлите да говори с него нито я канят на среща, получава роза всеки път за нулево впечатление. Изглежда е за декорация. И ако не е инфалтивното и поведение и налудничав смях, нямаше да я забележим даже. Или е резерва за елиминация. Просто табуретка.

Отговори
4 2

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?