Следвайте ни

Тотален лукс! Няма да повярвате как Лили Иванова похарчи 17 бона

viber icon

Лили Иванова си подари пердета на внушителната цена от 17 бона.

Примата обаче ще ги сложи не в един, а в трите си апартамента в София. От десетилетия Лили обитава прочутия последен етаж на кооперацията до френското посолство на Оборище. Апартамента с мансардата тя наследява след развода с Янчо Таков. Неговият баща, важен държавен и партиен функционер навремето, Пеко Таков, лично настоява бившата му снаха да продължи да живее в жилището и дума не дава да се продума, че някой може да й го вземе. 

До края на живота си Лили остава негова голяма любимка - не само като певица, но и като дъщеря, въпреки, че отношенията на сина му с бившата са обтегнати. Има периоди през 90-те, когато в този апартамент Лили няма и едно перде. Тя тогава е била обзета от идеята да слага щори. После обаче започва да поставя пердета. Обикновено използва белгийски, като ги сменя почти всяка година. След това тя намира в центъра на София фирма, която доставя пердета от престижни производители във Франция, като за нея прави повече от голяма отстъпка. 

Дори има период, в който тя е нещо като рекламно лице на фирмата и срещу това говори по интервюта за пердета и чаршафи, уж случайно. Тогава Лили открива френския стил в обзавеждането. И докато доста от колежките й, в това число и от други жанрове, си падат по кичозни италиански марки, направени предимно за руските олигарси, Лили се спира на френския финес. За новите си два апартамента в Подуяне и Изгрев, певицата също си е взема завеси и пердета. 

Тя се е възползвала от намаление по време на кризата и си поръчала луксозни пердета директно от Франция, пише Телеграф. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Една жена

Една жена

16.09.2020 | 03:10

И какво като си окачи пердета от Франция ..?? Самотата не се запьлва и сьс злато .. Защо не дарява ,че е да се запомни като Прима ,а трупа дрипи и цветя ..?

Отговори
6 4
Лена

Лена

18.09.2020 | 15:11

А вие от къде знаете че не дарява ? и не хубаво да се натяква че е сама защото не се знае и вие някой ден да не останете сама, живота ни подлага на всякакви изпитания.

Отговори
1 0
Моля, не ни занимавайте

Моля, не ни занимавайте

15.09.2020 | 22:27

с тази прабаба повече. Че има глас - има, но не е ЕДИНСТВЕНА! Не я уважавам обаче като човек поради ред причини, част от които са: егоист, претенциозна, саможива, изкуствена, преструвана (помня как навремето, като се върна от няколко месеца живот в Германия, говореше с акцент - видите ли, забравила българския), говори лигаво с превзети жестове. Може да е известна и с талант да пее, но има дълбоки душевни, а вече и психически проблеми. Пълна е с комплекси. Да не пропусна - морала й е нула: колко мъже през годините... и колко от тях много по-млади от нея! Не е за приказване. Така че, колкото и добре да пее, хич не ми пука - като човек не струва. Това е.

Отговори
9 9
Бетина

Бетина

15.09.2020 | 21:06

Може,прави го.Има възможности,пари,изкарани с честен труд.Да е жива и здрава, желая й щастие.

Отговори
14 5
Емо

Емо

15.09.2020 | 17:38

Уха похарчила пари за нещо не важно и голяма новина..оставете тази жалка старица да се занимавате.бих разбрал да е новина ако беше зарязала някое дете сиромаче...тя е жалка старица не си заслужава

Отговори
7 13
Сани

Сани

15.09.2020 | 14:27

Дори и пердета за 20 хиляди да си сложи като е сама у тях няма никакъв смисъл радва се на вещи след като няма хора около нея.

Отговори
21 14

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?