Следвайте ни

Тошо Пашов случи на морски кефал

Георги Стаменов отдъхва в Созопол, Борислав Инчев - до Царево

viber icon

На богат улов от морски кефал в китенската река е случил по време на летния си отпуск зам.-кметът на район "Централен" инж. Тошо Пашов. Посветил е една седмица на любимата си страст - риболова, този път на Южното Черноморие. Кефала е хващал на морски червей.  "По изгрев се копае в пясък там, където се разбиват вълните и докато е хладно", разказва запаленият въдичар и допълва, че изпечен на скара, морският кефал е много вкусен. 

В язовира в Странджа пък е ударил 5-килограмов шаран. "Хапнахме го заедно с нашите гости от Франция и Швейцария", спомня си кратката почивка инж. Тошо Пашов. 

Кметът на "Централен" Георги Стаменов също е почивал на нашето море, в Созопол, заедно със семейството си. Колегата му от "Южен" Борислав Инчев една седмица се е гмуркал в морето край Царево, а след това още една седмица е дишал чист планински въздух около Юндола. Прочел е пет книги, включително на Веселин Методиев за Константин Стоилов.  

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?