Следвайте ни

Тошо Пашов случи на морски кефал

Георги Стаменов отдъхва в Созопол, Борислав Инчев - до Царево

На богат улов от морски кефал в китенската река е случил по време на летния си отпуск зам.-кметът на район "Централен" инж. Тошо Пашов. Посветил е една седмица на любимата си страст - риболова, този път на Южното Черноморие. Кефала е хващал на морски червей.  "По изгрев се копае в пясък там, където се разбиват вълните и докато е хладно", разказва запаленият въдичар и допълва, че изпечен на скара, морският кефал е много вкусен. 

В язовира в Странджа пък е ударил 5-килограмов шаран. "Хапнахме го заедно с нашите гости от Франция и Швейцария", спомня си кратката почивка инж. Тошо Пашов. 

Кметът на "Централен" Георги Стаменов също е почивал на нашето море, в Созопол, заедно със семейството си. Колегата му от "Южен" Борислав Инчев една седмица се е гмуркал в морето край Царево, а след това още една седмица е дишал чист планински въздух около Юндола. Прочел е пет книги, включително на Веселин Методиев за Константин Стоилов.  

Валентина Йеремиева

Репортер /журналист/ екип "общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?