Следвайте ни

Тошко Йорданов е женен за супер богата пловдивчанка

viber icon

Тошко Йорданов, лидер на парламентарната група на Слави, е женен за наследница на богат пловдивски бизнесмен. Бащата на жена му Деляна Хаджитодорова- Стефан, е предприемчив търговец, който притежава автосервизи и семейството никога не е страдало от липса на финанси.

Таткото е оставил на внука си Сибил апартамент в центъра на София, а в друг живеят дъщеря му със зетя. Самата Диляна никога не е работила за друг освен за себе си. Притежава фирми и се води издател.

От своя страна Тошко Йорданов също не е беден. Той е от Ямбол, като майка му е амбициозната в семейството, а таткото е дългогодишен треньор по футбол в града. Тошко също занимавал с със спорт, дори е бил приет в спортно училище, но надделява желанието на майка му да учи в гимназия.

Слави става кум на сватбата на Тошко и Деляна. За събитието Трифонов дълго се приготвя като намира жива кокошка, на която вързал краката, за да седи мирна за тържеството.

На самата церемония Слави слага пернатото на масата в поднос, качва се на нея, после почва ръченица около младоженците. След това се включва в кръшен кючек, който умее не е по-зле от народните танци.

Години по-късно в „Шоуто на Слави“ сценаристите се шегуват с водещия и  пускат част от сватбата на Тошко. „Като разправя Славчо, че много играел по сватби, много му се смеете, налииииииии?! Я го вижте обаче тоя левент от Плевен как подскача напето и дар не отстъпва!“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Жълт вестник Марица.

Жълт вестник Марица.

03.05.2021 | 10:00

Това какво ни дава, като важност? Страхотна долна информация, която може да гали егото само на глупаците....

Отговори
5 0
Абе

Абе

30.04.2021 | 07:46

Този Тошко по добре да не се появява в Пловдив че ако го срещна такъв то.. кат ще изяде това миризливо л....

Отговори
15 4
Тази

Тази

30.04.2021 | 01:02

Която се е омъжила за него л у д а ли е ?!?!

Отговори
14 5
Жоро

Жоро

30.04.2021 | 00:45

Простащина.

Отговори
16 2
Пурко

Пурко

29.04.2021 | 23:52

Тоя Тошко е такава гадна твар, че и милиарди да има, все ще е това гнусно, мазно леке!

Отговори
31 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?