49

Торнадо вилнее във "Фермата", кой ще е големият победител?

Най-силните и достойни участници ще атакуват наградата от 100 000 лева на 8 декември по bTV.

Краят на приключението „Фермата: Нишката на живота“ е съвсем близо, а мисълта за победата вече владее всички участници. Само шестима обаче ще стигнат до последната права, за да се борят за наградата от 100 000 лева. Преди големия финал на 8 декември по bTV ще се разиграят епични битки, които ще отключат торнадо от емоции.

В понеделник, 4 декември, предстои последният редовен отборен елиминационен дуел. От „Елбетица“ в сблъсъка ще влязат студентката по право Линда Бонева и сервитьорът Андрей Стефанов. От „Канатица“ ще им се противопоставят собственичката на автокъща Лилия Ел Абани и футболистът Костадин Велков, който за пръв път от началото на риалитито ще изпита тръпката от голямата Арена. Очакват ги индивидуални и отборни битки за сръчност, издръжливост и точност. Всички ще бъдат изпитани и на въпросите от Алманаха.

„Канатица“ влиза в решителния дуел с повече пендари и ще направи невъзможното, за да запази преднината си. „Елбетица“ също ще даде всичко, за да обърне резултата в своя полза. Шансовете на двата тима са равни, а изходът е напълно непредвидим. След дуела е възможно един от отборите да отиде директно на финал. Съществува обаче вероятност да се стигне до драматично равенство и дори да се наложи някой да се жертва по пътя към целта. 

С наближаването на развръзката в стопанството царят едновременно напрежение и еуфория. Емоциите стигнаха кулминацията си след като отпадналите участници от „червения“ и „зеления“ тим се завърнаха за кратко, за да дадат кураж на бившите си съотборници. Сантименталната среща беше съпроводена с прегръдки, сълзи и искрени признания. „Бяхме сплотени и задружни. Въпреки трудностите, през които минахме, създадохме ново семейство, различно от това, което всеки има отвън“, каза Лилия от „Канатица“. Съперниците им, които в последните дни загубиха лидерската си позиция, също успяха да преминат през кризата. „Спряхме да вярваме в себе си, но бившите ни съотборници върнаха пламъка във всеки от нас“, заяви балерината Мартина Сергиева от „Елбетица“.

Преди последната права участниците се изправиха и пред трудна раздяла - сбогуваха се с колоритната баба Дешка и с наставника Венци Узунов, от които научиха много за тънкостите на фермерството и за традиционните български рецепти. След това заедно събориха оградата, която месеци наред разделяше стопанството на „ад“ и „рай“. До края на деветия сезон те ще живеят заедно, без да забравят, че са съперници, но и без да се превръщат в непримирими врагове.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Не е торнадо

Не е торнадо

02.12.2023 | 08:49

А вихрушка от ла...йна и помия да беше минала найстина през тези селяндури и да издуха и продуцентите на това в кучи гъ..з .

Отговори
1 0
Поредния

Поредния

01.12.2023 | 20:43

Сезо за промиване на мозъци е към края си . Най после ,че ни исна от сводки за тези какво правят.

Отговори
1 0
Буца

Буца

01.12.2023 | 18:47

Най-после ,че колегите ме побъркват с дебати за УЧАСТНИЦИТЕ добре ,че не всички гледат това . Да имаш сумати канали и да зяпаш тези.

Отговори
1 0
Дядо

Дядо

01.12.2023 | 15:56

Най после свършва това и ще спре тормоза.

Отговори
3 1
Задължително

Задължително

01.12.2023 | 13:56

Трябва да знаем какво правят простаците в спермата .

Отговори
1 4
Торнадо

Торнадо

01.12.2023 | 13:23

От глупости , простотия , дразги и децки игри за възрастни.

Отговори
2 4
Тв критик

Тв критик

01.12.2023 | 12:45

Ураааааа най после свършва това .

Отговори
3 6

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?