2374

Топготвач от "Мастършеф" вдигна сватба за чудо и приказ със секси пилот СНИМКИ

Топготвачката Ася Дюлева, чиято звезда изгря в третия сезон на кулинарната надпревара “Мастършеф” вдигна сватба за чудо и приказ на родното Черноморие. Тя и любимият й мъж, дарил я с нова фамилия, пилотът Марин Косаджиев узакониха връзката си в тесен кръг.

Тържеството се е състояло на символичната за семейството дата 08.08.2022 г. в бутиков хотелски комплекс, разположен в морския курорт Каварна. Церемонията е била на плажа, където се е провело и партито, с основна бяла украса, подчертана от жива растителност и гледка към морето.

Специални гости на сватбата са били родителите на родопчанката - Роси и Севдалин Дюлеви, които от години насам живеят и работят зад граница. Кумове на Ася и Марин са били техните приятели - Ана-Мария Димитрова и Стефан Захариев. Припомняме, че младоженците са родители на две момичета - близначките Ая и Теа. На 23 юли т.г. дъщерите им навършиха 2 годинки, пише "България Днес".   

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Какво

Какво

16.08.2022 | 15:32

Значи топ готвач , готвач със топ . Участвала в нещо задръстено и ведна топ а стига бе всеки втори е " звезда" след участие в някакво шоу или реалити.

Отговори
2 0
Село Казанлък

Село Казанлък

16.08.2022 | 15:09

Е и сега какво започна да танцувам от радост , за една нейзвестна личност от шоу което никога не съм гледал и няма да гледам.Тези участват в някакво шоу и веднага " звезди,"

Отговори
2 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

16.08.2022 | 09:04

по ЧОВЕШКИ да са ЧЕСТИТИ в РАДОСТ и ТУДНОСТИ

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?