3906

Топ астроложката Тамара Глоба: 3 зодии удрят джакпота до края на годината

Топ астроложката Тамара Глоба зарадва 3 зодии. Тя прогнозира безпрецедентен успех за три знака през втората половина на 2024 г. Вижте дали сте сред късметлиите.

Овен

За този огнен знак втората половина на годината ще бъде повече от успешна. Глоба вярва, че през този период е възможно "мощно избухване", което ще им донесе личен успех. Възможни са победи в спорта и успешни творчески проекти.

 
За Овните ще е важно да научат нещо и да изграждат отношения, с което си струва да се заемат през септември и октомври.

Късметът в любовта ще остане с тях до края на годината. Най-важното е, че те са оценили вниманието на партньорите си и не са станали арогантни. 

Близнаци

През втората половина на годината въздушният знак трябва да инвестира в нов бизнес, имоти или земя. Глоба вярва, че такива сериозни проекти ще бъдат лесни за Близнаците през този период, така че не трябва да се страхуват, а смело да се заемат с тяхното изпълнение.

Още от края на май в живота на представителите на знака ще се появят такива перспективи, за каквито досега дори не са и предполагали.

Астролложката обаче съветва през септември и в края на годината Близнаците да избягват пътищата, защото там ги чакат загуби и други неприятности. 

Лъв

Подемът, на който Лъвовете се радват от началото на годината, ще бъде изключително забележим през лятото и есента. През този период не само кариерата, но и доходите им ще тръгнат нагоре.

В личния живот може да се появят покровители, които ще понесат представителите на знака на ръце към морето на късмета. Приятелите и възлюбените им ще бъдат до тях през цялото време. 

В края на лятото Лъвовете е по-добре да не шофират, тъй като има голям риск от злополука, предупреждава Глоба, пише jenata.blitz.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?