Следвайте ни

Топ астрологът Павел Глоба със сензационни новини за три зодии през февруари

viber icon

Луд късмет и много любов ще връхлетят три зодии през февруари. Това прогнозира световноизвестният астролог Павел Глоба.

Ето кои са щастливците, които ще се радват на прекрасен месец:

Телец
Телецът ще прекара много интересни моменти през този месец. Може би ще го налегнатмисли за бъдещето. 

Павел Глоба препоръчва на Телеца да не се опитва да направи нещо невъзможно. По-добре да се съсредоточите върху обичайните си дейности. 

По време на работа и в бизнеса думите и инструкциите на шефовете и партньорите ще бъдат много важни. 

През февруари за Телеца идва най-доброто време за любовни промени. Препоръчително е да бъде активен в новите запознанства. Важно е да следи външния си вид и винаги да изглежда добре – не се знае къде ще срещне любовта.

Везни
За Везните идва благоприятно време за практика и медитация. Големи успехи в работата очакват творчески развитите Везни. Това е идеалният момент да станете по-креативни. 

През уикендите този месец всички хора от този знак, които имат връзка, ще имат приятни промени, много усмивки и положителни емоции с половинката. 

Онези, които са все още сами, също ще могат да намерят любовното щастие. 

Козирог
Козирозите ще имат голям успех в любовта през февруари. Павел Глоба отбелязва, че това е идеалният момент да се намери сродна душа и да се пренесат съществуващите връзки на ново ниво. 

Също така този месец е идеален за работа и опити за укрепване на финансовото ви състояние. Можете спокойно да харчите пари, но само за нещо наистина важно, пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай