Следвайте ни

Топ астролог потвърди страшната прогноза на Ванга за февруари

viber icon

През 2020 г. ни чакат няколко опасни периода, когато са възможни аварии, катастрофи и различни извънредни ситуации. Всички тези периоди ще бъдат свързани със слънчеви или лунни затъмнения и през тази година има шест от тях.

 По традиция денят на затъмнението, както и три до пет дни преди и след него, са най-опасните дни. Това заяви астрологът Влад Рос.

През идната година ни чакат четири лунни затъмнения (10 януари, 5 юни, 5 юли и 30 ноември) и две слънчеви (21 юни и 14 декември). Според Влад Рос през януари, юни и декември човек трябва да бъде подготвен за най-опасните периоди, когато има висок риск от инциденти, бедствия, причинени от човека и безредици от природни стихии.

Първият и може би най-трудният период през 2020 г., според Рос, ни очаква в самото начало на годината, когато връзката на Сатурн и Плутон, която ще стане през януари и началото на февруари в знака на Козирог, ще бъде утежнена от малък „парад на планетите“, в този същия знак ще бъде и лунното затъмнение на 10 януари.

"В същото време са възможни не само трудни, но и катастрофални ситуации. Според някои пророчества са възможни експлозивни ситуации в Египет, Либия, Иран и Израел, където може да се случи ужасяващ конфликт или да се случи мащабна терористична атака, включваща Ислямска държава", каза Влад Рос.

Освен това астрологът отбелязва, че звездите показват възможността за мащабно природно бедствие в този период.

"През януари и началото на февруари може да се случи глобална катастрофа, като изригването на много мощен вулкан или падането на метеорит или астероид. Тази катастрофа ще може да унищожи екологията или живота на цял континент за дълго време", подчерта Рос.

Астрологът е особено разтревожен от датата, за която Ванга обърна внимание -  22 февруари 2020 г.

"Очаква ни опасна комбинация от двойки - 22.02.2020 г. Ванга веднъж предупреди за пет двойки в една дата и каза:" Страхувайте се от пет двойки! " Това съчетание ще бъде във връзка с кармичния приближаващ възел на Кету в твърд квадрат до Черната Луна. Това показва, че на този ден може да има глобална катастрофа. Плутон във връзка със Сатурн, Луната - в пълна щета и още на 29-ти, ще има сатанински, лунен ден

В този ден може да се случи изригване на вулкан, което ще предизвика глобални последици или падане на метеорит или астероид. Плутон показва възможността за вулканична активност. Поради това пепелта може да се издигне и тогава самолетите отново ще престанат да летят. В най-лошия случай комбинацията от Плутон и Сатурн представлява ядрена заплаха или замръзване на голяма територия, вероятно цял континент ", казва Влад Рос.

Рос силно препоръчва през януари и преди 20 февруари да се въздържаме от пътуване до Близкия изток.

Освен това Влад Рос съветва да се пазим от всичко, свързано с електричеството на 17-19 януари, тъй като могат да възникнат непредвидени ситуации с електрически уреди. А на 28-30 януари, според прогнозата на астролога, са възможни опасни ситуации, свързани с пожари.

"Така че през януари ще се сблъскаме с изключително опасна ситуация. Но това не означава, че такава катастрофа със сигурност ще се случи. Затова се надяваме, че планетата ще успее да избегне подобен сценарий", заключи астрологът.

blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?