3906

Топ анализаторка! Вижте какво прогнозира БГ Барби за изборите

Студентката в Алма матер все още не е срещнала принца на бял кон. Но с пълна сила продължава да радва почитателите в платен еротичен сайт, качвайки горещи видеа и снимки

 

Неочакван завой в професионален план прави българското Барби Андреа Иванова. Собственичката на най-големите устни в света става политически анализатор и се подготвя усилено в сложната тематика на политологията.

Така, вместо вечер да излиза с приятелки, русокосото изкушение уплътнява времето си в четене на специализирана литература и изследване на основните политически закони. „Няма да станем свидетели на „сглобка 2“. Според мен лидерите няма да отстъпят от своите искания и няма да бъдат направени компромиси в името на създаването на коалиция, тъй като нито една партия няма изгледи да спечели кой знае колко повече проценти от другите“, прогнозира студентката в Софийския университет в специалността „Немска филология“.

Бургазлийката е категорична, че отиваме на нови избори наесен, а тези от вчера са били генерална репетиция. Затова и Андреа предрече ниската избирателна активност и по-големите шансове за съставяне на кабинет след края на лятото, пише България Днес.

„Нито се разпадам, нито имам некроза на устните. Ако това се случи, ще го обявя“.

Така БГ Барби коментира с усмивка твърденията в статия в Дейли мейл, че телесната тъкан на лицето й умира заради огромното помпане на хиалурон в устните, скулите и брадичката.

Андреа Иванова не само няма намерение да спира с процедурите, но ги увеличава и обновява.

Студентката в Алма матер все още не е срещнала принца на бял кон. Но с пълна сила продължава да радва почитателите в платен еротичен сайт, качвайки горещи видеа и снимки. Постоянно искали да й пращат пари за самолетен билет да ходи на гости, но досега не се била възползвала от офертите.

Андреа вече е похарчила 50 бона за 6 години, за да сбъдне мечтата си да изглежда като жива кукла Барби с най-големите устни в света.  

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?