Следвайте ни

Топ 3 на зодиите, които ще ви уморят от скука

viber icon

Не всички хора могат да са забавни, очарователни и сърдечни, но има и такива индивиди, които са събрали в себе си цялата скука и досада на света. Ако срещнете такъв човек, има голяма вероятност да е от тези 3 зодии:

Дева – Странно, но перфекционизмът и прекомерната аналитичност са най-големият враг на Девите. Те са твърде големи мислители, които изискват много от себе си и околните. Склонни са да упрекват и натякват, ако някой не отговаря на техните изисквания. А прекаленият реализъм и рационализъм на този знак доста често се оказват твърде скучни, защото създават представата, че те не могат да се забавляват.

 Лъв – Като крал на зодиака Лъвът е напълно погълнат от себе си и обожава да е център на внимание. Това, разбира се, може да е доста отблъскващо за неговите събеседници, когато единствената му тема е собствената му персона. Въпреки неоспоримата магнетичност на този знак, той е доста самовлюбен и егоистичен и чест няма усет за страданието на другите.

Риби – Рибите са свръхемоционални същества, които в повече случаи са доста обидчиви и имат постоянната потребност да бъдат  успокоявани. Те обръщат твърде много внимание да хорското мнение и затова постоянно се чувстват наранени. Затова да бъдеш в обкръжението на Риба може да бъде доста натоварващо и отегчително.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?