49

Тони Стораро доволен: „Денсинг старс“ е казармата за Емрах 

Тони Стораро редовно къса нерви заради малкия си син Емрах, който е скаран с дисциплината, обича да спи до късно, да купонясва до зори и да фучи със синьото си БМВ. Фолклегендата обаче най-накрая видя светлина в тунела.

„Когато бях на неговите години съм ходил на казарма, а той не е ходил. Но тук, в „Денсинг старс“, ще му е като казарма!“, израдва се Тони, след като Емрах дебютира с валс в шоуто след серия от тежки репетиции. Стораро старши, който навремето е служил в Бусманци, вероятно ще очаква най-малкият от клана да козирува на партньорката си в танците Веселина.  

Освен Тони и големият му син Фики в публиката на първата вечер от „Денсинг старс“ бяха роднините и гаджетата на повечето звезди. Певицата Ваня Щерева подкрепяше дъщеря си Мила Роберт, а красивата актриса Сара - приятеля си Папи Ханс. Станислава Ганчева, която води „Денсинг старс екстра“ и показва най-интересното зад кулисите, излови също майката и годеника на певицата Дара, които се бяха надули от гордост след перфектното й представяне с огнена самба. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
8 коментара
аня

аня

09.04.2024 | 14:21

В това шоу за да успееш се изисква ред, дисциплина,тренировки и много труд.Това има в предвид Тони Стораро като го сравнява с казарма.И смятам ,че наистина ще е полезно за всеки млад човек да опознае тези качества независимо къде,в реалити,в казарма ,в бизнеса и т.н.Така се каляваш и ставаш силен.Така,че напълно разбирам защо бащата Стораро е доволен.

Отговори
1 0
Старшина

Старшина

26.02.2024 | 18:36

Такива като тези съм ги командвал в кеча за нищо не ставаха . Даже насила,сме ги водили на баня.

Отговори
9 1
Буца

Буца

26.02.2024 | 18:34

Такси като тези бяха в строителни и жп войски да бачкат яко. И да научат азбуката и правописа ако успеят за, две години.

Отговори
7 1
Анти чалга

Анти чалга

26.02.2024 | 18:32

Това да,се сравнява,с казарма голям смях.

Отговори
10 0
Мильо

Мильо

26.02.2024 | 17:26

Да сравниш едно лигаво предаване с казарма е връх на идиотизъм и простащина! Това е връх в интелекта на един циганин! И падението на една редакция, която го разпространява.

Отговори
10 0
Каква казарма?

Каква казарма?

26.02.2024 | 16:48

Тези и за КЕЧа не стават. Едно време си слагаха маркучите на компресорите отЗАД, за да ги уволнят.

Отговори
6 0
Пловдив

Пловдив

26.02.2024 | 16:25

Мингяни миризливи

Отговори
8 0
Дии

Дии

26.02.2024 | 15:36

То верно и Дансинг старс е голяма простотия, обаче не може да се мери с казармата. Нагледал съм се на алкохолизирани, страхливи некадърници, мързеливи, но с огромно самочувствие - обичат да командват. А в главите им кокошкарски далавери, какво да откраднат или да пъхнат в дипломатическото куфарче. Младите няма да ме разберат.

Отговори
7 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?