1939

Тони Димитрова избухна жестоко за "раздялата" ѝ с хирурга, истината е...

Бургаската гордост по принцип се слави с благ характер и добро настроение, но този път се разяри не на шега

За Тони Димитрова новата година започва така, както приключи и старата – с много работни ангажименти и почти никакво време за почивка. И със сигурност тя не е имала нито любовно разочарование, нито раздяла, както упорито се пише напоследък в публичното пространство. Никога не е имала и връзка с хирурга Мирослав Обрейков!

"С д-р Мирослав Обрейков сме приятели от 2020 г. и между нас никога не е имало друго, освен приятелство. Няма такова нещо като „драматични раздели“, „любовни драми“ и т.н.!", каза пред blitz.bg Тони Димитрова, която не скри безкрайното си възмущение от поредната скалъпена история.

"Виждали сме се, разбира се, но никога не сме били гаджета и това го знаят всички хора около нас. Д-р Обрейков е един от най-уважаваните и търсени лекари в Бургас, и много свестен човек, затова да не бъркат името му с подобни жълти истории! Как изобщо някой е измислил подобна идиотия?! Срамувам се дори да му се обадя сега след тези глупости, които се пишат. Не му цапайте името!!!", добави още обичаната бургаска певица.

В момента Тони Димитрова репетира активно в Бургаския драматичен театър за премиерата на музикалната пиеса „Съвсем проста история“ от украинката Мария Ладо на 19-ти януари.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?